Ahoj,
často čtu že LINE6 POD® 2.0 je ideální na domácí cvičení, zajímalo by mě ale jak přesně ho použít zapojujete jej do komba nebo normálně přes PC a co z toho je lepší? Díky
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Mirus píše:Já mám Line6 POD 2.0 ale na basu. To se v ničem neliší ... pouze zvuk a nástroj pochopitelně.
No já ho mám mezi basou a kombem. Z basy vedu kábel do PODu , z PODu jsou dva výstupy (sluchátka nepočítám) ... jeden vede do komba/hlavy a druhej do PC na přímý nahrávání ... když máš normálně před sebou POD , tak ten levej výstup je do komba. Ten použij.
Jinak na cvičení je skvělej ... nebudu zde psát efekty,boxy a hlavy co má v soběNavíc si pak všecko můžeš upravit pomocí poťáků Drive,Middle,Bass,Trebble,Compressor ... ještě dále Effect Tweak - upravuje samostatný efekt. Dále ještě klasika jako Output level apod. Jinak to má 36 presetů + 36 pamětí pro tvé presety
Jediná věc kerá je zajimavá ... je že není na baterky , pouze na trafo. Takže pokud nemáš u místa kde doma hraješ zásuvku do vzdálenosti zhruba 2 metrů aby jsi tam zapojil trafo , je to blbýJinak je to ok , trafo do toho zapojíš a jedeš ...
Čest
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků