m4xp4yn3 píše:Zdravím,
potřeboval bych poradit, jestli je rozumné kupovat tuto krabičku
- Kód: Vybrat vše
http://kytary.cz/line6-pod-2.0/85698/?SE3560:0:0:1:0
Mé požadavky se netýkají ani tak zvuku, jako spíš využití. Jsem trochu lama, takže svůj dotaz formuluji takto: Chci hrát přes počítač, představuji si, že kabely povedou z kytary -> Line6 Pod 2.0 -> line-in (klasická on-boardová zvukovka).
Nehrozí tedy nějaký zádrhel (šum, extrémně nízká kvalita zvuku,...)?
Ahoj mám POD Xt takze ti muzu rict primo po pravde jak to doopravdy je

PODxt se s PC propoji USB kabelem. Je to pak dalsi audio zarizeni cili dalsi zvuková karta. Cili v multitracku kde budes nahravat si musis vybrat zdroj nahravani POD. PODa bych rozhodne NEZAPOJOVAL do zvukovky ktera je o 10 trid horsi nez POD

, kdyz POD sam o sobe je 24b zvukovka.
Zvuk leze primo z POD cili ja hraju pres sluchatka z POD prave abych se vyhnul DEGRADACI zvuku pres LINE in do shitove zvukovky. Pokud chces slyset zvuk z repraku, je treba poda zapojit do lepsi zvukove karty, popr. do mixpultu.
Samozrejme PODa defacto do line in muzes zapojit aby si slysel zvuk z repraku - pokud nechces sluchatka, ale nahravani je treba provozovat pres to USB kde je to paradni kvalita.
P.S. vsechno co jsem napsal plati jen pokud ma ta 2ka USB jinak bych to nebral musel bys mit dalsi kvalitni zvukovku