![]() |
![]() |
![]() |
|
|
No normálně je nastav bez efektu, aby ti hrál pěkný čistý clean. Pak do toho pusť jackhammera a měl by to být cajk, nebo si to můžeš ještě na kombu vyladit, když to nezvládneš pedálem.Cita píše:znovu sem ted vytah jackhammera pac zvuk OD na kombu uz mne omrzel a mam ted dilema.... kdyz pripojim jackhammera a nakroutim tam dejmetomu nastaveni co je v navodu nakej ten crunch co mam delat s ekvacem na kombitku? diky
Cita píše:Nero píše:Přečetl sis tady ty příspěvky? Zrovna dnes se tu už řešilo jestli je na metal, a odpověd zněla ano...
to je sice hezky ale ja se ptal na skupiny ne na styl cist umim... rad bych aby mi nekdo poradil treba naky nastaveni na urcity skupiny...
EQ na kombu a vstupní volume nastavit na "neutral", aby se vstup do komba nepřebudil, takže vše na 50 %... zbytek doladit následně na efektuCita píše:znovu sem ted vytah jackhammera pac zvuk OD na kombu uz mne omrzel a mam ted dilema.... kdyz pripojim jackhammera a nakroutim tam dejmetomu nastaveni co je v navodu nakej ten crunch co mam delat s ekvacem na kombitku? diky
metr.puk píše:EQ na kombu a vstupní volume nastavit na "neutral", aby se vstup do komba nepřebudil, takže vše na 50 %... zbytek doladit následně na efektuCita píše:znovu sem ted vytah jackhammera pac zvuk OD na kombu uz mne omrzel a mam ted dilema.... kdyz pripojim jackhammera a nakroutim tam dejmetomu nastaveni co je v navodu nakej ten crunch co mam delat s ekvacem na kombitku? diky
Cita píše:bohove se smilovali a seslali mi vas 2 kteri mi konecne nejak poradili... to sem presne potreboval vedet... udelal sem jak si rekl a ted uz stim neni problem, krouti se moc hezky
mam jeste jeden dotaz, netyka se to jh1 ale nebudu zbytecne zakladat novej toppic.... ma kvalita snimacu kytary vliv nato jak hlasite muzu hrat aniz by to delalo bordel? pac budem mit koncik takovej mensi a ja to budu muset asi dost vykourit.... diky predem
Cita píše:2Otis: u toho Cratea mam napsano domaa radsi bych odpoved na otazku nez reci ze s "15"ka nestaci...
![]()
Cita píše:mne ale nejde o to jak je zvuk profi nbo ne, mne de o to aby kdyz to vykourim poradne ty lampy a vytocim potak na max aby to nehucelo
Uživatelé procházející toto fórum: Skrehota a 3 návštevníků