Koupil jsem si na bazaru (od Tomáše Hájíčka ) shredmastera a s EQ7 je z toho parádní bestie, jen teda když je vypnutej, tak to do clean zvuku přidává takovej chrapot, jako kdyby byl signál z kytary až moc silnej.. Proto by mě zajímalo jestli je vůbec truebypass(což zřejmě ne) a jestli se to dá nějak předělat?
'01 PRS Santana SE (EMG 81/60A) '05 LTD KH-602 '08 Home assembled Stratocaster (tělo+krk Lee Hooker, Floyd Rose Original, R.M. Strat Pack SE) '95 Mesa/Boogie DC-5 -> HotAmps Powerbrake -> Framus 2x12" Mesa/Celestion Black Shadow
true bypass neni, ten chrapot bude pac to ma buffer a ten ten signal trochu stosuje, to samy mi delaji treba bossy SD/OD1, nicmene zase ze by chrapotili, to ne, jen to trochu boostujou...
na TB bych to nepredelaval, ztrati to hodnotu...kterou to ted uz docela ma...
Gibson LP Supreme|PRS McCarty Soapbar|Fender Telecaster Custom MIJ|Fender Stratocaster MIJ|Gibson SG Standard '74|Gibson ES335 '69|Luxor G.60|M/B Cal.50+|M/B212HB|Orange OR80R|Sears Silvertone Twin Twelve|Martamp nr.1|a porad jeste hodne veci na prodej
A já žiju v tom, že to je TB, sakra. Signál mi prakticky vůbec nežere.
Před dvěma lety jsem měl jen problém s chrastícimi poťáky (i když se s nimi třeba vůbec nemanipulovalo ), ale to vyřešil yeeshkul. (Ještě jednou děkuji! )