![]() |
![]() |
![]() |
|
|
P5YCHO píše:Oki hoši,takže upgrade se asi koná... Může někdo doporučit ještě něco podbnýho?Hlavně mi necpěte PODa,toho si samozřejmě pořídim tak či tak.Spíš něco vážně metalovýho...Ale zatim vede Metal Muff.
Hlavně kvůli předchůdci,kterej slouží velmi dobře.
P5YCHO píše:Ta kytara je dobrá tak akorát na pověšení na zeď a na kochání se tvarama kytary.
MrB14ck píše:P5YCHO píše:Ta kytara je dobrá tak akorát na pověšení na zeď a na kochání se tvarama kytary.
![]()
jinak ja hral na MM i na MMM a zvukove mi to prislo dost podobne (nevidim duvod kupovat veciho brachu) to chrasteni vyzne delaj snimace ja napriklad menil kobylkac za Dimarzio A. N. na gaxce a rozdil je nesrovnatelnej... krasne to kresli a celi spektrum je vyvazeny (Gax snimac byl takovej basovej zahuhlanej proste naprosto nepouzitelnej)
radsi prisetri par korun a kup nejakou lepsi kejtru...
BTW: co mas za apec protoze to vazbeni nemusi delat jenom kejtra...
P5YCHO píše:EDIT: Kua,nějak sem si nepřečet to BTW..No hele,doma mam sh*tózní kombo taky od Stagga (10W) a ve zkušebně používám 380W zesilovač + 2 x 600W repro.Neptej se na značku.Ten zesík nevim a repra sou podomácku.Ale hraje to dost brutálně.Cpu to tam přes mixák s grafickym ekvalizérem,takže si to můžu docela i dost dobře dokreslit.
MrB14ck píše:P5YCHO píše:EDIT: Kua,nějak sem si nepřečet to BTW..No hele,doma mam sh*tózní kombo taky od Stagga (10W) a ve zkušebně používám 380W zesilovač + 2 x 600W repro.Neptej se na značku.Ten zesík nevim a repra sou podomácku.Ale hraje to dost brutálně.Cpu to tam přes mixák s grafickym ekvalizérem,takže si to můžu docela i dost dobře dokreslit.
hele tak to bude pravdepodobne nejakej noname pseudohifi-zes a ty repraky urcite taky nebodou kytarovy co??(docela me drti ze vis wattaz a nevis znacku)
ja jako ve zkusebne mam taky teslu + zpevovej box ale beru to jako nouzovku a rozhodne o tom netvrdim ze to hraje brutalne
proc myslis ze se delaji specialni kytarove aparaty...
jako nerikam ten aparat ti muze vyhovovat ale rek bych ze to je zpusobeny tim ze si nikdy nehral na nic "poradnyho"
kytarovy zesilovace i boxy sou vymysleny presne na miru zvukovy charakteristiky kytary...
a kreslit prez mix to sem snad este ani neslysel ze by to slo
= moje reseni zatim si kup do toho stagu to rmko co prodava afekt na trzisti (z toho slisovanyho kusu hajzlpapíru to udela aspon kytaruty rmka sou oproti stock staggu vazne uplne jinde)a postupem casu nasetri na poradnej apec a kytaru...
EDIT: http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=11362 tenhle sem myslel
MrB14ck píše: moje reseni zatim si kup do toho stagu to rmko co prodava afekt na trzisti (z toho slisovanyho kusu hajzlpapíru to udela aspon kytaruty rmka sou oproti stock staggu vazne uplne jinde)a postupem casu nasetri na poradnej apec a kytaru...
Abu píše:MrB14ck píše: moje reseni zatim si kup do toho stagu to rmko co prodava afekt na trzisti (z toho slisovanyho kusu hajzlpapíru to udela aspon kytaruty rmka sou oproti stock staggu vazne uplne jinde)a postupem casu nasetri na poradnej apec a kytaru...
Taky bych doporucil dat tam snimace od RM. Pred rokem jsem to udelal na svy stary "korejce"a zvuk se vyrazne zlepsil, je daleko konkretnejsi, zmizela takova rozmazana huhlavost lacinejch asijskejch snimacu. Bohuzel jsou i vic slyset chyby. A zadny vazbeni a piskani pri vetsich hlasitostech s nekona.
Mam RM Bridge+ Alnico u kobylky a VV-rails u krku, je to zvuk spis na hardrock. Ta inzerovana F2 ale podle me neni moc na tvrdsi styly, bude to taky spis rockovej snimac. Na velky zkresleni bych dal treba RM Custom.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků