![]() |
![]() |
![]() |
|
|
mr_mocak píše:Mám momentálně Digitech GNX2 - ovládání, efekty, všecko super, ale ze zkreslení házim šavle.. Existuje něco podobnýho, ale s použitelným zkreslením? Tak do 10 litrů..
pupack píše:no a co takhle - když jsi s ostatníma efektama spokojen - dokoupit jen pořádné zkreslení jako samostatný efekt? - rozhodně lepší než v jakémkoliv multiefektu a ještě o půlku levněji, protože neplatíš další funkce a efekty.
mr_mocak píše:pupack píše:no a co takhle - když jsi s ostatníma efektama spokojen - dokoupit jen pořádné zkreslení jako samostatný efekt? - rozhodně lepší než v jakémkoliv multiefektu a ještě o půlku levněji, protože neplatíš další funkce a efekty.
..chci to mít všechno v mulťáku, protože mě nebaví šlapat 2x
pupack píše:
nojoa já si myslel že jde hlavně o zvuk
pupack píše:mr_mocak píše:pupack píše:no a co takhle - když jsi s ostatníma efektama spokojen - dokoupit jen pořádné zkreslení jako samostatný efekt? - rozhodně lepší než v jakémkoliv multiefektu a ještě o půlku levněji, protože neplatíš další funkce a efekty.
..chci to mít všechno v mulťáku, protože mě nebaví šlapat 2x
nojoa já si myslel že jde hlavně o zvuk
mr_mocak píše:Sice všichni doporučujete Bosse, ale mám možnost vzít toho Line6 za 5.000,-, tak to zkusím.. Každopádně bude asi všecko lepší než Digitech
panedge píše:To není žádnej kompromis to je nejlepší volba
Nero píše:panedge píše:To není žádnej kompromis to je nejlepší volba
Tady je někdo silně zaujatej, co?![]()
Jinak za 5000 - když je taková nabídka - tak proč to nebrat, chybu tím neuděláš...
Nuker píše:Přikláním se k PODU , Boss je cirkosová záležitost (ano jsem vůči multiefektům od bossu zaujatej) .
panedge píše:Line6 ti není sympatický,nebo proč ho nemáš ve výběru?
Uživatelé procházející toto fórum: Jimm.ik, Majestic-12 [Bot] a 2 návštevníků