Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

MXR Distortion lll pro stratocastra???

Pedály, multiefekty, procesory, syntetizátory, ...

MXR Distortion lll pro stratocastra???

Příspěvekod pAdám » 3.10.2011 22:30

Dobrý den moc prosím o radu...
Hraju na singlovýho strata s EHX little big muff...
Zvuk mi vyhovoval do tý doby než jsem začal hrát s kapelou ( tedy i druhým kytaristou ).
Kytaru měnit nechci...její zvuk miluju a vyhovuje mi. Ale ten muff už mi tolik nesedí.
Našel jsem tuhle krabičku a zvuk se mi celkem líbí. http://www.youtube.com/watch?v=7UdSMmsp ... re=related ... Jen nevím jak by to mohlo znít se singly...
Tak prosím dejte vědět...popřípadě navrhujte nějaké jiné efekty. hledám spíš (punk-rock až grunge sound).
Díky!
Squier standart stratocaster , Bach SG --- Fender FM65r , Johnson T15r --- EHX-Little big muff , EHX-Memory toy , BOSS-DS1
pAdám

Věk: 19

Re: MXR Distortion lll pro stratocastra???

Příspěvekod DL » 20.11.2011 12:30

Já bych řekl, že se singly to problém mít nebude. Spíš bych se bál kombinace s trandem. To je třeba vyzkoušet.
.: Gibson Flying V Ebony [496R+500T] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Jazz III & Stubby picks :.

"When I play lame, I just stop playing lame and start playing awesome instead... True story." DL

DL

Věk: 21

Re: MXR Distortion lll pro stratocastra???

Příspěvekod pAdám » 20.11.2011 14:33

Oukej díky!
Squier standart stratocaster , Bach SG --- Fender FM65r , Johnson T15r --- EHX-Little big muff , EHX-Memory toy , BOSS-DS1
pAdám

Věk: 19

Zpět na Kytarové efekty