Kinx píše:nejdulezitejsi jsou beztak pazoury. verim ze kdyby nekdo z jmenovanych vzal do ruky prumernou kejtru za 15 a sel do tranzistorovyho komba tak z toho taky vyzdime svuj typickej zvuk.
O pazourách žádná, to je prostě neoddiskutovatelný fakt (a hlavně ta synchronizace L+P!!!), ale s tím aparátem jen od jistý míry. Pamatuju si video z nějaký akce Scorpions, kdy v roce 1989 byli v Moskvě v klubu a místní mistři jim půjčili svoje balalajky a sovětské zesilovače - a bylo to strašný. Je jasný, že cca 80-90% zesiků bude použitelných, ale všeho s mírou. Pokud Radim střídal zesiky, tak střídal Marshally a Mesy za Matchlesse, takže to není ani jedno čínský combo za 3000 i s DPH.
To je sakra jiná třída a na tom skutečně slyší perfektně to, co hraje.
PS (off-topic): hezkou fotku s Matchlessem v pozadí a smyčcem má Radim
tady. Co mne hněte, že smyčec mi zasviňuje kejtry. Já mám tedy problém s kalafunou, když zahraju smyčcem - párkrát přejedu po strunách, tak mám kytaru pak nechutně zaprasenou a struny díky kalafuně drhnou pod rukou a trsátkem, že smyčec mám odloženej v krabici a nesmí se k mým kytarám už ani přiblížit. Je to perfektní doplněk, ale tohle mi na tom vadí.