![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Kuliman píše:Mám multiefekt Digitech RP70 a analog Boss MT-2, koupil jsem si rozdojku a teď je oba napájím pomocí adaptéru co byl u digitech, jenže to asi nezvládá a tak to trochu píská, i když mám kytaru ztlumenou. To pískání jde slyšel jenom když nehraju a nějak moc mě to neobtěžuje a vydržím to do doby než si pořídím druhej adaptér, ale jde mi o to jestli to tomu nějak nevadí, ať už kombu (ale to je blbost nebo tem efektům. Doporučte mi ještě prosim nějakej adaptér kterej by utáhl 2 9V krabičky bez problémů.
Kuliman píše:no asi budu muset těch 731Kč obětovat, kolik to tak utáhne 9V 300mA krabek?
Kuliman píše:Koupil jsme si Roland MicroCube a byl k němu přiložený na napájení origo adaptér Boss PSA (měl by to být přímo ten jak jsi mi ho doporučil), ale to pískání je tam furt, ta roztojka, kterou to napájím je kupovaná a tak by neměl být problém ne?To, že je tam jeden ten napájecí konektor volný je jedno ne? (používám 2 ze 3)
Kuliman píše:Pokud se nemýlím, je to přesně tento adaptér: http://kytary.cz/boss-psa-230s/HN002318/ - Boss PSA-230S, který je přímo pro efekty. MT-2 s ním napájím v pohodě a pokud napájím 2 pomocí té rozdvojky tak je to stejné jako u adaptéru od Digitechu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků