od Ivan.ps » 27.11.2011 18:52
dr.MENGELE píše:Ivan.ps píše:Obyčajný stabilizovaný 9v 300mA adapter za 10 eur. Sluzi bez problémov už druhý rok.
no neviem.pokušal som sa o to x rokov.furt mi to neslo ako malo.brum,uberanie signálu o tom že ta tie kabliky nechali vtedy ked to najmenej bolo treba ani nevravím.ani rocktron co má 1200ma mi neutiahne mulak s pedalom alebo wah.nateraz som to vyriešil tak že som si spravil krabicu na širku racku napchal tam 5rozobratych adapterov s vyvodmi a dvojlinkami to ide tam kam má.až na 5kilo navyše
Ak bude mať čas, tak to natočím a hodím na web.Teraz uvažujem, že to na druhom adaptéri som mal štítok s hodnotou 300mA, takže neviem koľko má presne tento, čo používam teraz, takže je možné, že má viac ako 300mA, ale na krabičkách sú napísané prúdové odbery a nieje to až také divoké s tými prúdmi, ako popisujete. Isté ale je, že na tento adaptér (po výmene stabilizátora) teraz súčasne šlapú efekty: Boss CH1, DD7, RV5, LS2 a ešte ladička Korg Pitchblack a EVH Dunlop Wah. Keď som skladal pedalboard, tak som si tiež objednal za nemalé peniaze ten rocktron 1,2A a ten brumel ako prasa a nakoľko bol lepený, tak sa v ňom nedal ani vymeniť stabilizátor. Tak potom som to vyriešil týmto obyčajným adaptérom. Aj ja som sa tomu zo začiatku divil, že to funguje, ale je to tak. Samozrejme v pedalboarde som použil výhradne značkové prepojovacie káble (asi 6Eur/m - ssamotný kábel bez konektoru) a konektory Neutrik.
Ibanez JS 1000, Takamine EG260C-WR, Blackstar HT-5R + Celestion Greenback, Dunlop 535Q wah, JT Amps Screamer 808, Boss CH1, DD7, Korg Pitchblack, Roland RD300-SX