Sadam.S píše:Ideální stav... sice tě pravděpodobně za chvíli začne vytáčet chemičnost zvuků a tak vůbec, ale podle mě to vyhozený peníze nejsou... I když si uděláš pedalboard, pořád máš zvukovku, "metronom" a ono i to tichý cvičítko se může hodit

Je pravda, že některé zvuky jsou doslova chemická továrna. Pár předvoleb je ale krásně čistých a ručně se z roho dá vyrazit celkem přirozenná základní paleta.
Spíš sem narazil na kostrbatost ovládání. Moc funkcí a málo ovládacích prvků. 355 v tomhle směru vypadá jako daleko dotaženější.
Pokud to můžu shrnout, na cvičení, nebo hledání nějakého stylu je to skvělé. 255 už bych nekoupil, ale došetřil na 355. Pro vystoupení bych se některých zvuků nebál. Samozřejmě záleží na stylu a úrovni kapely.
Jak už si říkal, je v otm slyšet syntetika, zvlášť u některých zkreslení. Paradoxně je to u někerých stylů zase výhoda. Kolik toho člověk bude potřebovat na place ? 3-4 efekty, keré bude chtít co nejlepší ne ? K tomu je stejně jediná čistá volba najít konkrétní krabičky.
Někdo říká, že doplnit tohle analogovým zkreslením je taky řešení, já myslím, že asi jo. Dost záleží co na to poví konkrétní zesilovač !! Rozhodně bych každénmu a zejména skeptikům doporučil, aby si to vyzkoušeli na svém zesilovači (zesilovačích) i na kvalitní sluchátka.
Nevím jak to koriguje vstupní úrovně, ale z některých snímačů, kdaž tam pustím plnou, zdá se mi, že se s tím neumí poprat a musím to stáhnout. Na mém zesilovači taky bručí jako kráva, zkusím asi jiný kus, do sluchátek je to skoro čísté.