![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Peta píše:VOX Tonelab LE nad tím jsem taky uvažoval....ale někde jsem se dočetl že to není moc na metal.že to nemá tak brutální zkreslení.Mně de taky o to že hraju na kytaru i na basu a že bych multák využil v obou případe.Dá se na něm nastavit kotel věcí.Jináč bych šel určitě do krabiček.Právě mě zaujalo že je v Zoomu ta lampa.A ten Zoom 9.2tt má 2 lampy.Myslíš že to bude mít ještě o něco lepčí zvuk?Nejhorší je že je tak veliký.
Peta píše:myslíš teda že rozdíl mezi G7.1ut a G9.2tt není zas tak velký aby jsem g7.1ut prodal a koupil ten g9.2tt?
Peta píše:Jen mě trochu štve že když Zoom g7.1ut připojím na PC tak nemá zdaleka tak dobrý zvuk jak Guitar Rig 3.
Wasserman píše:Hele a co ten TECH21 SansAmp 1.1 ??? to prej používá ve studiu Metallica, Ramstein aj. ... a někdo to na bazaru měl tušim za 15000CZK ...
hardcore guitarist píše:Co máš za aparát?Nevím proč zrovna multák když si můžeš kuopit klasickou krabku třeba Damage control demonizer
Už vím proč multák ale asi sem slepý páč se nenašel to jaký má aparát....afektband píše:hardcore guitarist píše:Co máš za aparát?Nevím proč zrovna multák když si můžeš kuopit klasickou krabku třeba Damage control demonizer
Kdyby sis to přečetl celý, tak to víš
hardcore guitarist píše:Už vím proč multák ale asi sem slepý páč se nenašel to jaký má aparát....afektband píše:hardcore guitarist píše:Co máš za aparát?Nevím proč zrovna multák když si můžeš kuopit klasickou krabku třeba Damage control demonizer
Kdyby sis to přečetl celý, tak to víš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník