Shanim do noveho funky projektu nejaky zkreslovadlo ke stratu a cistemu kanalu Mesa/Boogie Mark I s reprem Altec 417-8H (vpodstate neco jako blackface Fender Princeton). M usi to byt dostatecne konkretni, ale zaroven i pekne saturovane Zaroven si predstavuju cenu tak do dvojky (klidne bazar). Hlavni vyuziti bude na par riffu a nekolik sol (tam pocitam i s dokopnutim pomoci MXR Micro Amp, pripadne si na sola muzu nechat dedikovany Turbo Rat).
Momentalne pouzivam zminovany Turbo Rat a ten se moc hlti, navic s cistym kanalem (opravdu cisty, nekresli ani pri vetsim uhozu) Mesy dela nekontrolovatelny jump v hlasitosti - kdyz stahnu volume krabicky na akceptovatelnou uroven tak to zase nekresli jak by melo, proste to neni ono. Zkresleny kanal nepouzivam, protoze s touhle kapelou nezni podle predstav - je to moc "narvany" a nedostatecne konkretni (do zkresleni jde hodne basu, s tim nejde u tohoto aparatu nic moc udelat).
Hezky znel Mad Professor sky blue overdrive, ale ten je dost drahy. Planuju ted vyzkouset kopii OCD od Joyo, tak jsem zvedavy. Nejvic me z ukazek rozsekal Fulltone Robin Trower signature OD, ukazka z proguitarshop.com zni jako prase - neco takoveho bych bral hned . Kdysi se mi hodne libil jeste barber small fry (s mou mesou a stratem), ten uz zkresluje vic ale porad mi prisel dostatecne konkretni.
Docela by me zajimalo z jakeho zapojeni vychazi, urcite by se nasla nejaka levnejsi alternativa. predem diky za tipy
Asi by nebyl problem nechat neco takoveho postavit (u nektereho z mistnich bastlicu), pokud sezenes to spravne schema. Co jsem hledal, tak Robin Trower OD vypada jako trochu upraveny TS-808, zadna kosmicka veda. Co by se ti treba mohlo jeste zvukove libit a na co jsou k dispozici verohodna schemata (neco z toho jsem si uz i postavil) = Suhr Riot (spis distortion na vetsi zkresleni, s gainem dole to moc nehraje) = Timmy (me osobne prijde lepsi nez TS) = AC Boost nebo RC Boost (hodne podobny zapojeni, lisi se jen v par soucastkach)