Ahoj všichni hledači nekompromisního zvuku, pokud nehledáte tip na špičkový overdrive, nečtěte..
Asi jako spoustu lidí, co se pustili do hraní na kytaru a souvisejícího hledání zvuku, jsem strávil spoustu času čtením recenzí, rad, zkoušením krabiček. Prošlo mi toho mezi kytarou a aparátem dost, v drtivé většině vychvalované věci. Ale co se mi dostalo do ruk minulý týden.. Pan Hudeček nějak vylepšil AD 66, ještě to nemá na stránkách, ale prý by se to mělo brzy prodávat. Když jsem s ním telefonoval, ještě nevěděl ani název.. Každopádně ta věc je dvě kategorie nad vším, co jsem kdy měl. Je to nejpřirozenější zkreslení, které jsem kdy dostal, předčí i zkreslený zvuk ze zesilovače. Krom toho je nádherně pod tím vším slyšet charakter kytary, cítíte ji pod tím brilantním tónem. Takže žádné chrčáky přebíjející přítomnost specifických vlastností nástroje. Další věc je dynamika. To nemám slov, snad jen že člověk hraje rukama a podle toho se to taky chová. Tohle dohromady dává pocit, že tón si tvoří hráč sám, což jsem u jiného zkreslení nepoznal. Plus je to všechno tak plné, že mám pocit, jakoby na mě tryskala z reproboxu ještě nějaká hustá šťáva, co se dá skoro krájet..
To všecko zřejmě ocení hráči do rocku, blues. Pro ně je to určitě myšleno. Do tvrdých stylů bych řekl, že spíš ne..