jaký s nim máte zkušenosti popř. jakej máte nebo ste měli, zkoušeli a tak..a jaký ceny.. a co by ste řekli na tenhle?
http://eshop.kytary.cz/DANELECTRO-Frenc ... 01:0:0:1:0
a dělaj takový co dokážou posunou oktávu níž i výš?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
noc33 píše:Je toho spousta, já mám mxr blue box-to je fuzz+2oktávy dolů, jde to různě promýchávat-celkem psycho, jinak pod dunlopem je těhle krabic víc(1 oktáva nahoru+fuzz), ehx dělá frequency analyzer-to je tří hlasý harmonizér-vše jde vyfiltrovat, háže to jak spodní oktávy tak i nějaké nahoru, dál mají oktave multiplexer(1dolu+dva filtry na výšky a basy...) no a mají i mnohem složitější mašinky-několik oktáv dohromady-Hog a Pog efekty, ale to je už spíše machrovinka(raději mrkni na ehx.com , tam je vše lépe popsané).Danelecto je vesměs digitál, tak jestli chceš analog, tak jdi do mxr nebo ehx(ehx je levnější-v Pardubicích mají distributora a ten multiplexer stojí 2090kč).Většina firem tyhle dvě stejně kopíruje, no možná boss má nějaký octaver trochu jiný, ale já bossy nemám rád-mají zvuk většinou na nic a jsou předražený...
noc33 píše:Jasan, dostaneš ten malej, jestli chceš ten původní, tak ho ještě mají v muzikeru.
Uživatelé procházející toto fórum: Dubla a 1 návštěvník