ma Peavey VK, máte někdo zkušenosti s touto kombinací? případně můžete napsat krátkou recenzi? děkuji
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
afektband píše:No docela nechápu proč před valveking cpát krabku. Pokud teda člověk nehledá uplně jinej zvuk, ale to bych spíš prodal a koupil něco jinýho. Podle mě je zbytečný mrvit lampu a lampový zkreslení nějakým pochybným digitálem.
Janick píše:afektband píše:No docela nechápu proč před valveking cpát krabku. Pokud teda člověk nehledá uplně jinej zvuk, ale to bych spíš prodal a koupil něco jinýho. Podle mě je zbytečný mrvit lampu a lampový zkreslení nějakým pochybným digitálem.
Ale tak tyhle krabky jsou analogový.
afektband píše:Janick píše:afektband píše:No docela nechápu proč před valveking cpát krabku. Pokud teda člověk nehledá uplně jinej zvuk, ale to bych spíš prodal a koupil něco jinýho. Podle mě je zbytečný mrvit lampu a lampový zkreslení nějakým pochybným digitálem.
Ale tak tyhle krabky jsou analogový.
![]()
![]()
. Nechci tě zklamat, ale už název firmy DIGItech prozrazuje, že v těch krabkách je analogovej možná tak akorát vstupní jack.
Braniik píše:No... takto.. predpona DIGI v nazve znacky nehovori vobec nic. Metal Master a Distortion Factory su digitaly, ale napr. distortiony Hot Head, Bad Monkey, ... su analogove. Staci pozret na stranky Digitechu. A vobec, ako keby to nebolo jedno. Ak to bude zniet Crowleymu dobre, tak je uplne jedno, ci to je digital alebo analog.
pigdestroyer píše:vyzkousej. pokud se ti bude zvuk libit, ber to.. proc ne? MUSIS mit lamovy charakter?nemusis.. hlavne kdyz ten zvuk trha p***l
johnatán píše:pigdestroyer píše:vyzkousej. pokud se ti bude zvuk libit, ber to.. proc ne? MUSIS mit lamovy charakter?nemusis.. hlavne kdyz ten zvuk trha p***l
tak s timhle naprosto souhlasim..já akorát řikám že v mym případě to má ten správnej zvuk s analogem (ale pořád se nebránim vyzkoušení čehokoliv digitálního když to bude dobře znít)..
"jinak divili byste se, ale zvukově VK vedle Mesy moc nezaostává, jasně, že
je tam znát rozdíl, ale VK se nemusí vedle Mesy vůbec stydět"
VK má sice hooodně dobrý zkreslení podlě mě ale nečekal bych že srovnání s mesou by dopadlo tak dobře...zajímavý...
Konečně to tu někdo napsal za mě....pigdestroyer píše:vyzkousej. pokud se ti bude zvuk libit, ber to.. proc ne? MUSIS mit lamovy charakter?nemusis.. hlavne kdyz ten zvuk trha p***l
Uživatelé procházející toto fórum: pupack a 1 návštěvník