![]() |
![]() |
![]() |
|
|
pigdestroyer píše:zesilovac, napr 500w
pigdestroyer píše:ok, diky za info, efekty me nezajimaji, zajima me moznost nahrat novy zvuk, potrebuju jeden jediny zvuk, nepotrebuju k tomu zadny efekty ani switche.. takze me to zaujalo - tahle mrska -> vykonovy zesilovac, napr 500w -> bedna .. hotovo. slysel sem to fungovat vic nez dobre takze o tom vazne uvazuju, jen to teda nebyl ten poket pot ale normalni pod.. nevim, myslim dvojka.. takze - v podstate je pro me pocket pod dostacujici.. ?
eugeene píše:on to chce asi takhle:
kytara -> pod (simluace aparátu) -> koncovej zesilovač a bedna
ten pod mu slouží jako preamp
Podobně hráli Meshuggah, jeli do POD PRO (trošku vyšší verze já vím) a z toho přes nějaký zesák do beden a hotovo. A zvuk? Brutální nářez, kovový zvuk konkrétní co se málokde slyší....pupack píše:eugeene píše:on to chce asi takhle:
tak to potom jo to by šlo v pohodě ale překvapuje mě že někdo by to chtěl hodit na 500w zesik s bednama by chtěl hrát s Podem za 3000 který simuluju aparátmno nic
Demilich píše:Podobně hráli Meshuggah, jeli do POD PRO (trošku vyšší verze já vím) a z toho přes nějaký zesák do beden a hotovo. A zvuk? Brutální nářez, kovový zvuk konkrétní co se málokde slyší....pupack píše:eugeene píše:on to chce asi takhle:
tak to potom jo to by šlo v pohodě ale překvapuje mě že někdo by to chtěl hodit na 500w zesik s bednama by chtěl hrát s Podem za 3000 který simuluju aparátmno nic
eugeene píše:pigdestroyer píše:zesilovac, napr 500w
ou![]()
Prejdák píše:eugeene píše:pigdestroyer píše:zesilovac, napr 500w
ou![]()
Proč ne?Fender MetalHead... ten mne celkem zajímá
Ale dám přednost Spider Valvu vod Line 6 asi...
pigdestroyer píše:Prejdák píše:eugeene píše:pigdestroyer píše:zesilovac, napr 500w
ou![]()
Proč ne?Fender MetalHead... ten mne celkem zajímá
Ale dám přednost Spider Valvu vod Line 6 asi...
k***a nevim co tady porad resite - mam na mysli obycejny studiovy zesilovac, to ze ma 500w neni problem, akorat to tak neohulim.. jen sem se chtel zeptat - k***a do teho pocketa prece muzu nahrat jakykoli zkresleni .. nebo to spatne chapu? to me na tom laka - jinak jo, chci to pouzivat jako preamp nebo jak to tady kdo psal.. idea je takova ze si stahnu pozadovane zkresleni, nahraju do te male stetky a pak si to jen pekne zesilim do bedny..
zakk_wylde píše:Jde pocket POD připojit k zesáku do smyčky a využívat jen efekt? (delay, chorus...)
Presne takhle to pouzivaji zminene kapely, s lampovym zkreslenim se to totiz opravdu srovnavat nedapupack píše:zakk_wylde píše:Jde pocket POD připojit k zesáku do smyčky a využívat jen efekt? (delay, chorus...)
jj simulace komba se da vypnout a nechat zaple jen efekty takze do smycky ideal - teda u mého PODxt se to dá vypnout.. bohuzel u pocketu se to nikde nedočteš jestli to není další mínus ze se to nedá vypnout
Wohma píše:Presne takhle to pouzivaji zminene kapely, s lampovym zkreslenim se to totiz opravdu srovnavat nedapupack píše:zakk_wylde píše:Jde pocket POD připojit k zesáku do smyčky a využívat jen efekt? (delay, chorus...)
jj simulace komba se da vypnout a nechat zaple jen efekty takze do smycky ideal - teda u mého PODxt se to dá vypnout.. bohuzel u pocketu se to nikde nedočteš jestli to není další mínus ze se to nedá vypnout
pigdestroyer: Myslim, ze ti to bude fungovat dobre, vzhledem k tomu, jakyho zvuku asi chces dosahnout.
LarryColl píše:trochu OT ale nevite nekdo jaky je rozdil mezi Pod XT live a X3?
Wohma píše:Kdybys alespon zkusil hledat, tak bys hned narazil na tohle:
http://line6.com/podx3live/
Pripadne srovnal aspon ty chudy popisky na kytary.cz:
http://kytary.cz/line6-pod-xt-live/5182/?SE4966:0:0:1:0
http://kytary.cz/line6-pod-x3-live/9721 ... 61:0:0:1:0
A mel bys hned jasno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník