Tak sem si víc pohrál s podem... nejenže už jsem narazil na onen limit dsp ale víc mě trápí že když přepnu při pitomé nirvaně tři různé zvuky tak v tom sou skoky... vůbec se mi to nelíbí ale ještě pročítám manuál.
Jinak co se týče zobrazení sem slepej a HD500 umožňuje zobrazovat i střední verzi s velkými ikonkamy a to už je pro mě dostatečné (jinaz zobrazuje ještě pouze název paternu či pak detailní cesty)
Zvuky jsou špičkové a Zoom letí proti tomu do koše ikdyž mi připadá že mám doma na sluchátkách nějak přebuzené basy a nedaří se mi u některých zvuků nakroutit nepřebuzené éčko při lehčím overdrivu. Dva zesilovače vedle sebe v nastavení dělají peklo zvuku

a musí se to slyšet co to vyvádí... to je podle mého hodně velkej skok protože ten zvuk fakt dostane nakopnutí zvlášť pokud použijete jiné rekráky či zesilovače.
Další bonus je ten že sem nikdy nepoužíval Flangery či delaye neboť sem si nikdy neměl čas pohrát se zoomem ale tady je to tak jednoduché a intuitivní že sem si nastavil jeden Bassman tweed dual a už jenom hrál... zvuk prostě bomba a ovládání tak detailní že se samozřejmě ztrácím... kam se (pro mě) dlabou krabičky... za tu cenu bych si jich pořídil jen pár, nakroutil je POUZE do jednoho nastavení a tím by hraní skončilo... na to dlabu...
Ještě bojuju se stahovanými věcmi. S kapelou začínáme na Nirvaně Smells like a tak sem ji chtěl stáhnout že si ušetřím čas a ani jeden stažený typ se nirvaně ani trochu neblíží. Nezkoušel jsem to na Jaguárovy ale na SG. Tak sem začal sám se zvukem kroutit a s SG sem se dostal podle svého na uspokojivý výsledek... takže stahovatelné zvuky od lidí zatím ve mě vzbudily nedůvěru.
Trochu mi chybí ze zoomu automatický bubeník ale už jsem si ho nahradil mobilem, vstupem do podu a backtrack hudbou....