![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Wohma píše:Bude ti to hrat jen do jednoho menice a zvuk bude stat za prd. Na hrani primo do sluchatek je nejlepsi Vox Amplug ( http://kytary.cz/vox-amplug-ac-30/97424/?SE1:0:Vox:1:0 )
Wohma píše:uz to tu bylo probirano nekolikrat v souvislosti s nahravanim, vystup z efektu a sluchatka vubec impedancne nesedi a navic potrebujes simulaci repraku. Oba faktory budou dost vyrazne mrvit zvuk.
pigdestroyer píše:no dobre ale co takovy zapojeni primo do line inu ..? tam delaji simulace repraku.. ?
Caggan píše:pigdestroyer píše:no dobre ale co takovy zapojeni primo do line inu ..? tam delaji simulace repraku.. ?
jako do line in na kompu?? to ted nechapu se simulacema repraku. prostě sluchatka hrají sra*kozne..... teda jak ktere, nějake špicové by hrali slušně. ale takovy ty maly od discmana to je hruza, protoze zvuk je takovy tupy a buhvieště jaky, a když má krabka simulaci beden, tak se ten zvuk stává takovy krasně plny jakdyby šel z toho aparatu ktrý si zvolíš na multáku. ale ja hraju z multaku do sluchatek docela slušnych, bez simulace a moc mě to nevadí, na trenovani to stačí
Demilich píše:KDyž píchnu kejtru do jackhammera a z něj sluchátka tak nehraje nic, to samé bylo u deathmetalu. Jen tak lehké to není, ta krabka sice dělá něco se zvukem, ale není to silové zesílení ne?No prostě to nejde, to bysi jinak pak lidi nekupovali komba
pigdestroyer píše:Caggan píše:pigdestroyer píše:no dobre ale co takovy zapojeni primo do line inu ..? tam delaji simulace repraku.. ?
jako do line in na kompu?? to ted nechapu se simulacema repraku. prostě sluchatka hrají sra*kozne..... teda jak ktere, nějake špicové by hrali slušně. ale takovy ty maly od discmana to je hruza, protoze zvuk je takovy tupy a buhvieště jaky, a když má krabka simulaci beden, tak se ten zvuk stává takovy krasně plny jakdyby šel z toho aparatu ktrý si zvolíš na multáku. ale ja hraju z multaku do sluchatek docela slušnych, bez simulace a moc mě to nevadí, na trenovani to stačí
myslim to jako ze z krabky rovnou do mixu treba ..
jo ale ten multak ma primo vystup na sluchatka ne ?? myslim z outu na krabce do sluchatek
Caggan píše:z levnych multiefektu ma behringer vamp simulace boxu, a jak to ted tak posloucham tak je to relativně slušne, a to mam takovy sra*kozni sluchatka
pigdestroyer píše:Caggan píše:z levnych multiefektu ma behringer vamp simulace boxu, a jak to ted tak posloucham tak je to relativně slušne, a to mam takovy sra*kozni sluchatka
myslim ze beringer zabiji hlavne spatny repro. takze ve sluchatkach to hrava moc pekne.
tom.4th píše:NO ale třeba když jsem píchl do Metal zouna sluchátka, tak to hrálo... mám dojem, že i do obou sluchátek. Zvuk nic moc, ale na chatě mi to stačilo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků