nevíte někdo jakou krabičkou se přiblížit nejvíc tomuhle zvuku http://www.youtube.com/watch?v=YksU-QFkRMs. Mám kytaru Ibanez RG350DX a Epiphone 1959 standard, kombo Ibanez TBX65R. Koukal jsem po Vox ICE 9, jelikož je to signovaný právě Joem Satriani. Neporadíte někdo?
Používá PAF Joe a FRED od DiMArzia a jejich způsob zapojení tvoří nedílnou součást jeho zvuku. Dále pak krabičky a zesilovače ať marshally nebo peavey a spíš než konkrétní zvuk bych volil napodobovat způsob hraní, který je důležitějsí než technika. Zvuk jde udělat jak na marshallu tak jako na mese, ale hlavně je to v pazourách. Poslechni si jakoukoliv sólovku a zjistíš, že používá ve studiu hodně rozličných zvuků, na koncertě už ty rozíly takové nejsou.
Ten cryin je starší věc takže je to hrané na něco co používal dřív. Zní mi to spíš jako overdrive. Pokud ale chceš Satrianiho zvuk poslední doby tak Satchurator je jasná volba. Z osobní zkušenosti můžu říct, že je to dobrý efekt až teda na to, že ten tone pot je tam použitelný tak na první třetině dráhy pak už je to strašně navýškované.