Dark Axel píše:tomkinson píše:to jsem se právě asi mizerně vyjadřil. tím "zároveň" jsem měl na mysli, aby hráli jakoby dvě kytary - čili normalni delay + reverse
aha, tak to pak jo

z cenově dostupných a poměrně jednoduchých podlahových řešení se mi zatím na reverse asi nejvíce líbil Stereo Memory Man with Hazarai od EHX
Hazarai má kromě hlavního programu REVERSE ještě jeden reverse a ten je spojenej s prostřední sekcí MULTI TAP. Když si nakroutíš mod 1sec + rev tak si nastavíš klasickej tap delay ale když stoupneš a přidržíš switch TAP/REC, tak vyvolá obrácenou frázi. Je to nedokonalé ale zřejmě nejjednodušší, nicméně i trochu nekomfortní...
Asi se nevyhneš kombinovaní různých FX jednotek... V minulosti jsem toho měl dost a třeb ENSONIQ DP/4 má zajímavý algoritmy na dozvuk, jeho nelineární reverby jsou legendární a nepřekonané, reverse echo tam je taky, další zajímavej stroj byl DigiTech IPS-33B SUPER HARMONY MACHINE... Od Ensoniqa by stačil v podstatě model DP/2. Mě osobně přestaly digitály v souvislosti hlavně s živým hraním zajímat. Čím více ADDA konverze, tím méně přirozený zvuk, takže mi stačí ten Hazarai. A na rovinu - ty převodníky v těhle efektech jsou low end. A člověk nemá hned na EVENTIDE že?