Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
hyenik
Rádce
Příspěvky: 3089
Registrován: 22.11.2010 13:33
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od hyenik » 9.09.2017 17:02

:)))) to zrejme ještě asi nikdo
sneak peak od Mooeru

Placka
Příspěvky: 382
Registrován: 17.10.2013 12:45

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od Placka » 28.09.2017 7:16

FB_IMG_1506579358094.jpg
More details about MOOER Radar cab sim! We will release it when Music China(11.OCT)

* 30 different speaker cab models
*11 mic models
* 4 power amp models
*Customizable EQ stage
* Capable of loading custom IRS
*Store and recall up to 36 user presets
* Connect to PC editor via USB
*Supports headphones and lineout

Furt pošilhávám po AMT Pangea, ale těch skoro šest tisíc je fakt dost. Tohle doufám že bude stát tak půlku :)

Uživatelský avatar
hyenik
Rádce
Příspěvky: 3089
Registrován: 22.11.2010 13:33
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od hyenik » 28.09.2017 11:44

nejdulezitejsi poznámka - Capable of loading custom IRS
ale tipnu si, ze bohužel bude vic nez za polovic pangey ;)

https://web.stagram.com/p/BYYNeJwnFEa

neboli dokonala pidi sestava do naprsni kapsicky



říkám to pořád.... https://youtu.be/q4mIHck14nQ?t=1m9s

Uživatelský avatar
hyenik
Rádce
Příspěvky: 3089
Registrován: 22.11.2010 13:33
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od hyenik » 28.09.2017 12:17

http://www.mooeraudio.com/?product/201709227917.html



k dispozici uz je i manual, presne podle "spravneho" zvyku tam nepisou jak dlouhe impulsy to sežere, lulani :)

šíří se chýry, že cena by měla byt 175 bucks.
imho cokoli do pětky je dobře, jestli si nemame pripadat jako vychcani idioti, kteří chteji všechno skoro zadarmo a ještě s 40% slevou, aby to pak nikde nechvalili a akorát vypisovali nejake detailni pihy a delali trapne vtípky o hloupých žluťácích :)))))))))

Placka
Příspěvky: 382
Registrován: 17.10.2013 12:45

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od Placka » 28.09.2017 19:42

nějaký info přece jen je, byť dost sporý:
aaa.PNG
aaa.PNG (11.27 KiB) Zobrazeno 567 x

Uživatelský avatar
hyenik
Rádce
Příspěvky: 3089
Registrován: 22.11.2010 13:33
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od hyenik » 29.09.2017 15:11

jak jsem byl poučen, zřejmě tahle šalamounská odpověď bude znamenat - natáhnu sice do sebe cokoli ale navenek z toho přehraju jenom tolik kolik zvládnu :)
Zvětšující se délka impulsu totiž zvyšuje nároky na hardware, např. Pangea zvládá impulsy jenom 20ms kdežto Logidy EPSi 1500ms.

Nerad bych propadal euforii, ale na takovouhle krabku čekám už 10let :)
Torpedo bylo velke, naprosto zbytecne slozite a drahe, Logidy jsem zjistil ze neni uplne pro me (na live atd) a navic firma asi mezitím vyšuměla, takze se bude ted u me zrejme rozhodovat mezi ruskem a čínou :)

Placka
Příspěvky: 382
Registrován: 17.10.2013 12:45

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od Placka » 29.09.2017 19:25

Vidím to podobně. Mám Egnatera, kterej hraje super, ale 32 kg už se mi prostě tahat nechce.

Rozhlížím se po malým lampáči s dospělým zvukem, ale třeba teď posledně koupená Mesa F-30 mě nijak neočarovala (zatím teda jen krátkej test, třeba to toho proniknu). A protože mám ještě preamp AMT SS-10, kterej taky hraje skvěle, tak to vidím preamp - Pangea/Mooer Radar - aktivka. Dost mě namotivoval Cherreda, kterýmu to podle jeho slov funguje skvěle.

Pangea je trochu drahá, takže jí vyhlížím na bazaru a furt nic:-). Takže doufám, že přece jen bude ten Mooer trošku levnější. Logidy jsem ani neuvažoval a Torpedo je fakt drahý. Pokud ten Mooer nabídne podobnou funkčnost a stejně dobrý zvuk jako Pangea, tak jdu do toho:-)

A nebo by mohl nějakej místní bastlíř vymyslet, jak dát dohromady tohle:
https://amt-sales.com/cabsim/amt-pangaea-cp-16-module/
:-)

Uživatelský avatar
hyenik
Rádce
Příspěvky: 3089
Registrován: 22.11.2010 13:33
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od hyenik » 29.09.2017 20:01

o tom už debatujeme dávno, ale moduly v evropě nejsou dostupné už mnoho měsíců, a bastlíři by to pravděpodobně zvládli pod pětku tak leda pro kámoše.

Uživatelský avatar
SUK
Příspěvky: 2270
Registrován: 17.03.2008 22:19
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Bydliště: Pr(aha|del|ase)
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od SUK » 30.09.2017 21:54

Zkousel jste to nekdo s pocitacem toto? Za mesic a kousek si budu delat ostudu live a premyslim prave, ze bych si aparat (kterym bude HT1 od Blackstaru) nazvucil misto mikrofonu prave impulzem pres zvukovku :)
Hodně budem někde...

Uživatelský avatar
SUK
Příspěvky: 2270
Registrován: 17.03.2008 22:19
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Bydliště: Pr(aha|del|ase)
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od SUK » 30.09.2017 21:56

Jinak cokoliv z techto veci nabastlit by se asi dalo, jen se obavam, ze vynalozena prace by ve vysledku prekrocila nakup existujiciho. V tomhle ohledu mi prave prijde rozumnejsi a univerzalnejsi pouzit tu zvukovku...
Hodně budem někde...

Uživatelský avatar
hyenik
Rádce
Příspěvky: 3089
Registrován: 22.11.2010 13:33
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od hyenik » 1.10.2017 0:07

chceš mit ostudu ještě vetší? 8)
Samozřejmě přes PC/NB se jede těch deset let, ale na live to není moc šikovné.
Kámoš si to zbastlil už dávno pomocí myslím Rapsberry, ale používá to jenom ve svém studiu právě kvůli neexistujícím periferiím.

Fantazii se meze nekladou, ale osobne bych se soustredil spíš na nácvik materiálu, protože to ve výsledku udělá přibližně 100x větší dojem než sebelepší IR loader ;)

Placka
Příspěvky: 382
Registrován: 17.10.2013 12:45

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od Placka » 11.10.2017 13:56

hyenik píše: šíří se chýry, že cena by měla byt 175 bucks.
Tak podle FB Mooeru by to mělo být
"149 dollars"
Záleží jak to bude s dostupností a evropskýma cenama (i když mooer se dá koupit třeba na Ali), ale při současném kurzu dolaru je to celkem v pohodě cena. Pokud budou recenze pozitivní, tak do toho asi půjdu...

Uživatelský avatar
cherreda
Rádce
Příspěvky: 1666
Registrován: 7.12.2011 11:53

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od cherreda » 11.10.2017 15:41

Radar vypadá nadějně. Taky už jsem vcelku zvědavý na nějakou serioznější předváděčku, i když mě to netrápí tolik. :wink: To jejich "11 typů mikráků a 4 koncáky bláblá" mě plní spíš skepticismem. :roll: :)
Dovoluju si prohlásit, že při praktickém používání je naprosto nejdůležitější snadná úprava zvuku impulsu - a to má Pangaea vyřešené skvěle - 5band GEQ s přeladitelnýma frekvencema, štelovatelnej hall a output volume každého presetu extra.
Uvidíme, čím bude disponovat Radar - no, impulsy importovat půjdou a píšou "customizable EQ stage", tak snad... :)

filo01
Příspěvky: 1439
Registrován: 24.06.2010 13:04
Bydliště: Ostrava

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od filo01 » 11.10.2017 16:36

cherreda píše:Radar vypadá nadějně.
Nux Solid Studio do tohoto vlákna předpokládám taky patří
https://www.thegearpage.net/board/index ... r.1872433/
Parker P-44N, Parkwood H2, Prolectrix mini, Boss BR-80, Zoom G1XOn, Digitech Jamman Solo XT & SDRUM, Behringer Xenyx 302, iLoud, t.Bone HD880, Presonus Eris E4.5

Uživatelský avatar
cherreda
Rádce
Příspěvky: 1666
Registrován: 7.12.2011 11:53

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od cherreda » 11.10.2017 20:00

Jasněže. Číňani se rozjíždějí. Jen houšť, ať je z čeho vybírat.

Uživatelský avatar
hyenik
Rádce
Příspěvky: 3089
Registrován: 22.11.2010 13:33
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od hyenik » 11.10.2017 22:58

nový multak Mooer bude umet IR taky, to muze byt pro nekoho ultimatilni reseni




Uživatelský avatar
torst
Příspěvky: 2721
Registrován: 26.01.2010 14:19

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od torst » 12.10.2017 7:38

ale jestli v něm budou podobné simulace preampů jako v GE100, tak nohy na ramena a pryč !
Kramer Pacer Imperial, Cherrystone headless, Jolana Diamant, Cort X-5, Ibanez RG550/570, SX FST57, Fokus SG, Westone LP Std., Dimavery Jazz Bass, jumbo Cremona, efekty Behringer (OD100, OD300, HM300, GDI21, GI100), BOSS SD-2, DS-2, Digitech DF-7, PDS 1550, Korg PX1 Pandora, Tom Scholz X100, Nobels Soundstudio Mini Pak, ZOOM G1on, 1010, 505, GM-200, Line6 POD2, Marshall DRP-1, MS-2, Ibanez GE-601, PL-5 Powerlead, volume pedál Proel, Tesla 50(JCM800 MOD), Vermona 212, Peavey Bandit 112, Laney GC30

Uživatelský avatar
SUK
Příspěvky: 2270
Registrován: 17.03.2008 22:19
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Bydliště: Pr(aha|del|ase)
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od SUK » 12.10.2017 9:30

filo01 píše:Nux Solid Studio do tohoto vlákna předpokládám taky patří
https://www.thegearpage.net/board/index ... r.1872433/
Web uz nefrci. A krom jednoho fora o tom neni nic nikde k nalezeni, ani na ofiko nuxefx jsem o tom nenasel jedinyho slova...
Hodně budem někde...

filo01
Příspěvky: 1439
Registrován: 24.06.2010 13:04
Bydliště: Ostrava

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od filo01 » 12.10.2017 11:01

torst píše:ale jestli v něm budou podobné simulace preampů jako v GE100, tak nohy na ramena a pryč !
Mělo by to vycházet z těch jejich nových minikrabiček
Parker P-44N, Parkwood H2, Prolectrix mini, Boss BR-80, Zoom G1XOn, Digitech Jamman Solo XT & SDRUM, Behringer Xenyx 302, iLoud, t.Bone HD880, Presonus Eris E4.5

Pavel K
Příspěvky: 101
Registrován: 8.05.2013 20:49

Re: Simulace reproboxu pro LIVE (stompbox a rack)

Příspěvek od Pavel K » 13.10.2017 17:20

A cena toho Mooera GE200 má být asi 300$, takže asi 6,5t Kč¨...

Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“