Po vas bych chtel cim jak nejvic nazoru hlavne na Smashbox. O tech zbylych dvou je tady toho hafec. TAK SMASHBOX jaky je?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Wohma píše:Myslis jako Ibanez SM-7? Ten je fajn na doprovodku do tvrdsich stylu (a tim myslim hodne hodne fajn), na solicka uz je to horsi. Ma hodne hutny zkresleni ve spodkach, hlavne pri palm muted hre se to paradne prosadi, mam pocit, ze to ma i noise gate, coz se taky pocita.
SHÁNÍM DIGITECH XP300aaasdfggg píše:Jo no to mi je jasne ze ty 3 krabky nejde srovnavat. Ale podle popisu ma kazda neco do sebe a ja si kurna nevim co vybrat. Zvuk se mi libi na kazde.
Asi pujdu do toho marshalla jh1 pac se mi zda, ze ma kvalitni provedeni (nerozpadne se) peknej vzhled a co se tyce toho nejhlavnejsiho, zvuku, tak je taky dobrej a da se s tim stelovat hodne.
SHÁNÍM DIGITECH XP300turbo_MaCk píše:aaasdfggg píše:Jo no to mi je jasne ze ty 3 krabky nejde srovnavat. Ale podle popisu ma kazda neco do sebe a ja si kurna nevim co vybrat. Zvuk se mi libi na kazde.
Asi pujdu do toho marshalla jh1 pac se mi zda, ze ma kvalitni provedeni (nerozpadne se) peknej vzhled a co se tyce toho nejhlavnejsiho, zvuku, tak je taky dobrej a da se s tim stelovat hodne.
možná bych pouvažoval o něčem trochu jiným, kde se dá natočit, ne stejnej zvuk jako všehyn tyto věci, ale takovej, kterej je použitelnej do všech stylů... Nemáš nějakou ukázku toho co se ti líbí?
Ja osobne s timhle vubec problem nemel, ale slysel jsem z mnoha stran, ze ty Ibanezi spinace nic moc, takze na tom neco bude.Braniik píše:Smashbox bude mat rovnake prepinanie ako moj TS7, a to veru nie je take odolne ako na JH1. Treba mat razny krok, ked to chce clovek na prvy krat zapnut(ten Ibanez).
termyx píše:turbo_MaCk píše:taky bych marshall efekt nebral, ale je to o vkusu...
BTW: já učurávám
mno já mám obecný odpor k maršálům..a zatím oprávněný![]()
btw: jako jeden z mála..
termyx píše:mno já mám obecný odpor k maršálům..a zatím oprávněný![]()
btw: jako jeden z mála..
SHÁNÍM DIGITECH XP300Nejuniversálnější je metalzone(mám ho tak mi můžeš věřit)aaasdfggg píše:Hm on ma neco jako zapamatovani nastaveni nebo tak necoNo a z tech 3 bude takovej nejvicu univerzalni asi ten marshall co? malo kdo na neho nadava, mozna ze ma prej trochu moc hutnej zvuk ale stelovat s nim jde dost no.
hardcore guitarist píše:Nejuniversálnější je metalzone(mám ho tak mi můžeš věřit)aaasdfggg píše:Hm on ma neco jako zapamatovani nastaveni nebo tak necoNo a z tech 3 bude takovej nejvicu univerzalni asi ten marshall co? malo kdo na neho nadava, mozna ze ma prej trochu moc hutnej zvuk ale stelovat s nim jde dost no.
BTW:Neviděl tady někdo smasbox na bazaru? Hledal sem ho a bude sem ho přehlédl nebo tam není....
Uživatelé procházející toto fórum: Amorph, Latam, Scotty a 2 návštevníků