![]() |
![]() |
![]() |
|
|
AlexiLaihoFAN kovis píše:Hele dobrý ale nezapoměls na riffy?
creds píše:Zdravím, malý dotaz, chtěl bych znát vaše názory na volume u mulťáků (Korg AX3000G), vidíte lepší manipulaci při okouření hlasitosti na mulťáku samotném (pozor teď nemyslím celkový LEVEL, ale volume u jednotlivých patchs) a nebo je lepší držet se ve středních mezích volume a okouřit Power? Zvukově na poslech samozřejmě... Díky za názory...
matesak3 píše:Zdravím, zajímalo by mě jakej efekt použít pro takovej ten nakřáplej garážovej zvuk (zhruba jako The Vines, Subways, The Hives apod.)
Mam pololampu od Marshalla a LP Epiphone Custom. Když hraju přes overdrive kanál, tak mi to příjde spíš takový metalový a moc se mi to nelíbí. Takže bych potřeboval nějakej efekt k čistýmu kanálu, kterej by mi to trochu nakřáp. Snad sem se vyjádřil dobře, jestli sem v blbym vlákně, tak pardón.
velký Ď.
JohnyWM píše:Na čistým vytoč gaina hrej na krkovej snímač, u zkreslenýho si naopak gainu uber a žádná metalová pila to potom nebude
matesak3 píše:JohnyWM píše:Na čistým vytoč gaina hrej na krkovej snímač, u zkreslenýho si naopak gainu uber a žádná metalová pila to potom nebude
No na čistym kanálu mam jen vejšky, středy, basy (Marshall Valvestate VS 65R). Ale je fakt, že kdyby se to trošku nakoplo tak to bude znít parádně. Ten zkreslenej mi porostě nesedí, i když gain uberu tak mi to příjde jak pila, akorát stišená![]()
Chtělo by to nějakou krabičku a trochu nakopnout ten čistej. Nějaký rady? Dobrý by bylo větší nastavení zvuků, ale multiefekt zase nechci. Ď
JohnyWM píše:matesak3 píše:JohnyWM píše:Na čistým vytoč gaina hrej na krkovej snímač, u zkreslenýho si naopak gainu uber a žádná metalová pila to potom nebude
No na čistym kanálu mam jen vejšky, středy, basy (Marshall Valvestate VS 65R). Ale je fakt, že kdyby se to trošku nakoplo tak to bude znít parádně. Ten zkreslenej mi porostě nesedí, i když gain uberu tak mi to příjde jak pila, akorát stišená![]()
Chtělo by to nějakou krabičku a trochu nakopnout ten čistej. Nějaký rady? Dobrý by bylo větší nastavení zvuků, ale multiefekt zase nechci. Ď
VOX bulldog, uz po nem delsi dobu pokukuju
EDIT: jestli nechceš na zkresleným pilu- ober gain, a EQ do Včka (míň basů, středy rovno, přidat výšek)
Nero píše:Papírově, teoreticky a obecně se dává booster před zkreslení. Ale není to žádné dogma a neznamení to, že ho nemůžeš dát jinam.
Nero píše:Papírově, teoreticky a obecně se dává booster před zkreslení. Ale není to žádné dogma a neznamení to, že ho nemůžeš dát jinam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník