tak po vyjadreni vice zainteresovanych i muj komentar, trosku z odstupu....
Uz pred casem me zaujaly vybornym a charakteristickym designem, mene uz grotesknimi vypisy nesehnatelnych soucastek, i kdyz nad tema jsem se aspon vzdycky dosyta zasmal. Zvěsti šly ohromující (i kdyz to ja beru jenom jak soucast pozadi zvlast mezi stomp-snoby

Nakonec jsem taky majitelem jedne TT krabicky, hraje pekne... akorat mi pri prvnim dotyku znicila snuru (no jo, byl to smejd

a po mesici prestal fungovat drive v max poloze. Na opravu jsem samozrejme po sesbiranych komentarich ani nepomyslel (mam jeste nejake vyzivne neverejne) takze se jenom potvrdil muj opatrny pocatecni dojem, ze kdo potrebuje o svych vyrocich bájit, skazkovat a mojovat tak tam bude nejaky zadrhel.
Slovenska diskuze to ukazala v cele nahote, protoze tam jsou nektere reakce hodne uz temer psychologickeho vysetreni a dalsi stripky poskladaly pomerne nelichotivy obraz, ted po case jenom podporeny vyse zminenymi osobnimi zkusenostmi ostatnich.
Na prime otazky vyhybave odpovedi, ano EGO booster je klon Box Of Rock a proc to proboha nepriznat? zvlast kdyz si pamatuju jak nakupoval kultovni krabice venku, prodaval je na bazaru a za par mesicu se objevil jeho NOVY spickovy vyrobek (klonovany Tim, Zendrive atd)
A jak se mihlo nedavno v inzeratu citace z jeho dopisu ohledne Sky Boostu, on nekdo s IQ > 85 opravdu veri tomu ze za dva roky prodal v ČR 150ks treble boosteru za 4litry? ...No prosim i dospelym se libi pohadky o tech nescetnych prodejich v zahranici a pro cesko arogantne jenom ty zbytky. Takze budovat znacku na kopě lží, mlžení, polopravd a vyjebavani se zakaznikem, to uz v dnesni internetove dobe ma kratke trvani.
Skoda, mohl to byt zajimavy cesky vyrobce s kvalitnim designem a zvukem,.... ted je to pouze... dosadte si kazdy sam.
Jenom ukazka jak vyroba cehokoli neni zdaleka jenom o pajeni.....