![]() |
![]() |
![]() |
|
|
pigdestroyer píše:inu eq bych rad kvuli variabilite.. ted jsem se dival, no nakonec to snad vypada, ze to poridim lip u nastak to je jedno, klidne pokud doporucite neco u nas?
pigdestroyer píše:chci levny veci ... ale nekde sem tady cetl, ze dost kurvi zvuk
DL píše:pigdestroyer píše:inu eq bych rad kvuli variabilite.. ted jsem se dival, no nakonec to snad vypada, ze to poridim lip u nastak to je jedno, klidne pokud doporucite neco u nas?
Vím, že je to ostuda, reagovat takhle na uživatele s 1500 příspěvky. Nicméně, co takhle hledat?
kytarove-efekty/ekvalizery-t5163.html
kytarove-efekty/efekty-podle-typu-seznam-threadu-o-konkretnich-modelech-t14102.html
EDIT:pigdestroyer píše:chci levny veci ... ale nekde sem tady cetl, ze dost kurvi zvuk
Wohma píše:Bezne dostupny a v rozumne kvalite je ten Kerry King EQ (pripadne obycejnej MXR EQ) a Boss ekvalizer.
Teorge píše:Zkoušel jsem ten MXR Kerry King EQ a kromě zvuku z toho lezl i nějaký šum. Prý je to způsobeno požitím levných součástek. Viděl jsem nabídku nějakých německých kutilů, kteří ten šum odstraní, ale chtěli za to 90EU... Jinak podle nich se ten Kerry King od M-108 liší jen potiskem a jedním výstupem navíc.
Teorge píše:Zkoušel jsem ten MXR Kerry King EQ a kromě zvuku z toho lezl i nějaký šum. Prý je to způsobeno požitím levných součástek.
pigdestroyer píše:hledam nejaky info o te zazracene modifikaci bossu GE7? ze se tam cosi prehodi, prepaji a uz to nepridava do signalu bordel? nevite o tom nekdo neco?
pigdestroyer píše:ok, diky. ale mezi uzivateli ho nejak nevidim.. jak na neho narazim?
Uživatelé procházející toto fórum: haas12345 a 1 návštěvník