Wohma píše:...jinak doporucuju projit sortiment Thomanna, maji tam veci, ktery u nas k dostani nejsou.
Hele oni u Thomanna sice maji svuj maly hezky napajec s vice vystupama na krabicky Harley Benton Powerplant, ale rozdil mezi srmrckovym napajecem a timhle je prave ten, ze powerplant nema oddelene zeme pro jednotlive vystupy (dopisoval jsem si s Thomannem na tohle tema).
Napajece, ktere maji oddelene vystupy jsou drazsi. Smrckuv napajec je drahy, ale dobry.
Ja pouzivam oddelene napajece vzdy pro nekolik krabicek. Pokud mam krabice pred zkreslenim, muze se u spolecneho napajeni s neoddelenyma zemema objevit brum, kdyz to napaji nekolik krabic a vytvori to zemni smycky. Mam ozkousene docela dobre napajece ze supermarketu - je to uzky model Hama - stoji asi 525 korun nebo kolik, je to asi nejdrazsi supermarketovy napajec, ale utahne cca 1,5A a je to spinany, takze maly a lehky. Ten je kupodivu dobre filtrovany (spinany se filtruji trochu jinak, nez klasicky na 50Hz), takze mi nepousti do krabic nic, co tam byt nema. No a jelikoz je uzky, nezabere v sikmo orientovane zasuvce vic mista, nez 1 pozici. Takze v pripade, ze by mi to nekde brumilo, muzu jich mit vic a napajec samostatne skupiny efektu do smycky, pred preampem atd. Smrckuv je lepsi, ale stoji 10x tolik a mam to takove variabilnejsi, protoze se mi obsah pedalboardu dost meni a mam ruzne sestavy se studiu, ve zkusebne nebo v druhe zkusebne...