Uz jsem se tady ptal na nejake aparaty...ale dostal se mi do rukou tento multak http://www.a-znastroje.cz/?akce=show&id=3627...je to luxusni vec...lampa tam neni na okrasu...dva expresion...kdyz si vezmete co vse to ma...vse co potrebuje kytarista do Rocku...vemte si kolik by vas staly jednotlive krabky? nekdo si rekne...krabicky jsou lepsi....souhlas ...ale zapojte toli krabicek...i kdyz je budete mit vyple, tak na zacatku signal kytary pres ne musi jit a nakonci vyjde = nebude se ani v nejmensim stotoznovat s tim co bylo nazacatku...pokud na to neni potrebne vybaveni, jak maji spickovy kytaristi, kteri si krabicky mohou dovolit...tak toto je reseni, ktere vam ten signal nevylepsi (pokud neamte jednu dve krabicky...kdyz mate ale toli kco mate v tom multaku tak...) ....receno nejak polopate....Ale o to mi ted nejde....
Potreboval bych poradit co za to dat jako konec....bral bych z toho i zkresleni, protoze se mi dost zamlouva...je pres elektronku..takze to mate jakoby predzesilvoac u celolampy...ale co pouzit jako konec?...kdyz bych k tomu mel mit nejaky celolampovy zesilovac...tak mozna, ze by nejaky zkresleni mel lepsi...ale...musel by mit efektovou smycku, abych to mohl zapojit pro pouziti urc. efektu z procesoru...kdyby to bylo naprimo do zesilovace, tak zkresleny efekty jsou fakt bordel...
Spis bych chtel nejaky jednokanal...Nemusi byt nejaky vykonny (20W v lampe minimum...pouziti by melo byt i na mensi akce, tak ne zas neco maleho, jina kse da nazvucit a vykonne lampy nechci...to pak nejde poznat oproti sikovnym UNIPOLARUM...potreba vytavit...)...Libil by se mi box 1960A...dival jsem se na ruzne samostatne koncove zesilovace...ale, to je celkem draha zalezitost...jeden me prece zaujal http://www.musiccenter.cz/Carvin-TS100-Rackov%E9-zesilova%E8e:16157 co na to rikate?
Jak jsem rekl, jde mi o zesileni urciteho signalu...vse totiz pujde z procesoru...
Premyslel jsem take nad nejakym 2x12 kombem...nejlepe jednokanal...no nenasel jsem nic zajimaveho...
Lampa neni podminka!!! Kdyz bude nejaky povedeny MOSFET (tranzistor...unipolarni - dost podobnych ci skoro stejnych vlastnosti jako u lamp...) urcite by neuskodil... Hledam co nejjednodussi zesilovac, co nejmene kanalu, aby se zbytecne signal neprznil nekde v obvodech...jde ciste o to najit KONCOVY STUPEN...no snad jsem to nejak vysvetlil...
Nepiste mi sem nejake ty koncove stupne do racku (jako Messa atd.)...to jsou castky docela vysok (ne ze bych ty zesilovace nechtel:) )...jedine co jsem nasel byl ten CARVIN...
Diky za pochopeni...At vam to hraje...