Nicméně DS používal taky - a dost. Hrával s DS1 i DS2. Samozřejmě nejen - na podiu se mu válely nějakou dobu třeba i Raty nebo distorze od MXR.
Třeba tady je s DS2

![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Nero píše:Nicméně DS používal taky - a dost. Hrával s DS1 i DS2. Samozřejmě nejen - na podiu se mu válely nějakou dobu třeba i Raty nebo distorze od MXR.
Pod to se podepisuji. Kamahl mi asi jen tak nezapomene infarktový moment, kdy jsem jeho krysu pořádně vytočil, přidal výšky a přepnul na kobylkový snímač u Žluté. Výsledek musel pozabíjet všechny myši v okolí. A na lehké dobarvení to krysa příjemně přibrousí.Uncle píše:Aby ne. Ty krysy jsou na tuhle muziku jak dělané svým charakterem ...Nero píše:Nicméně DS používal taky - a dost. Hrával s DS1 i DS2. Samozřejmě nejen - na podiu se mu válely nějakou dobu třeba i Raty nebo distorze od MXR.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Pod to se podepisuji. Kamahl mi asi jen tak nezapomene infarktový moment, kdy jsem jeho krysu pořádně vytočil, přidal výšky a přepnul na kobylkový snímač u Žluté. Výsledek musel pozabíjet všechny myši v okolí. A na lehké dobarvení to krysa příjemně přibrousí.Uncle píše:Aby ne. Ty krysy jsou na tuhle muziku jak dělané svým charakterem ...Nero píše:Nicméně DS používal taky - a dost. Hrával s DS1 i DS2. Samozřejmě nejen - na podiu se mu válely nějakou dobu třeba i Raty nebo distorze od MXR.
jesse píše:http://www.kurtsequipment.com/
na te strance je napsany o jeho kytarach, efektech a dalsim vybaveni... a taky o zbytku kapely...
a je tam aji s cim a jak co nahravali...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků