Cassia píše:Nero píše:Tak si na něm nastav Metal nebo Metal Stack a bude ti to s patřičným nastavením hrát tak, jak by se ti líbilo.
Nechci urážet, ale na efekty k Nirváně se moc nevyznáš, zkoušel jsem metal i metal stack a je to no víš na co. Pak jsem zkusil Nirvanu zahrát bez efektů a právě to je ono, žádný efekty kromě přidáním distortion, ale jinak je to čistý.
Ach jo...
Nirvana byla jedna z prvních kapel, co mě dostala k elektrické kytaře. Pár let zpět jsem je měl naposlouchaný zeshora, zezdola a vsadím se, že doted od nich zahraju víc věcí, než ty.
Roland Cube 30 bylo moje první kombo. A troufám si tvrdit, že ho umím nastavit asi líp, než ty, protože jinak bys neměl dotazy, které zde pokládáš.
Metal a Metal Stack nejsou žádné efekty. Jsou to jen simulace aparátů aplikované na zkreslený kanál Rolanda. To, co dělají, není nic jiného, než distortion, který ty k tomu strkáš jako externí efektovou krabičku. Pokud teda nemyslíš tím tvým popisem, žes použil simulaci Distortion, která jen dělá malinko jiný charakter zkreslení.
Takže si ještě jednou přečti, co jsem napsal, a zvaž, jak na to reaguješ. Takže ještě jednou - co že jsem řekl špatně a kde že jsem se netrefil?