Tak jsem si něchal poslat z améru parádní kousek od Jima Dunlopa a to Cry Baby 95Q
http://www.muzikant.cz/kytary-6/efekty- ... -19124.php
Je to fakt parádní věcička s thru-bypasem a boostrem. Další skvělá věc je, že se spouští automaticky, když se nahne směrem dopředu - k výškám - a tak je jeho náběh takřka neznatelný a plynule se může přejít z původního zvuku k vyšším frekvencím (nemá spínač a pružinou je trvale nahnutej dozadu - na hloubky). Dále má plynule nastavovatelný rozsah frekvence, kolem které se zvuk motá "Q". A hlavně je to klasika Cry Baby
Opravdu skvělá věc, hlavně díky zapínání, kdy není žádný skok ve zvuku, ale jenom plynulý náběh. Ale docela mě zaskočila ta cena, kterou za něj chtějí u nás .... skoro tolik jako za za 535Q, ale to nenabízí automatický ON/OFF, ale zase má větší škálu nastavení, ale kolikrát míň je víc
Doposud jsem používal GD EliteWah, kde nebylo žádný nastavení a přesto jsem s ním byl taky spokojenej - dlouhá dráha, velká změna zvuku, příznivá cena, dvojtý optický snímač, thru-bypas
¤ Ibanez Prestige RG2620Z ¤ Ibanez Prestige RG2550E ¤ Ibanez Premium RG870QMZ ¤ Peavey 6505+ Halfstack ¤ Fender HRDX ¤ Peavey VK100 ¤ Peavey Royal 8 Head ¤ Jim Dunlop Cry Baby From Hell DB01 and 535q ¤ Boss CE-5 ¤ Boss CS-3 ¤ Boss NS-2 ¤ Boss DD-7 ¤ Boss RC-20XL ¤ Ibanez TS9 ¤ Electro-Harmonix Metal Muff ¤ Line6 Relay G50 ¤ Korg Pitchblack ¤ BBE Sonic Maximizer ¤
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯