od citizen.one » 8.04.2010 11:03
Jestli chces moderni, tak doporucuju prave Ibanez WH10, pro predstavu pouziva Frusciante, zajimavy moznosti...a super tlustej zvuk...
co jsem mel moznost, tak bych rozhodne nesel do novejch Voxu 487A, mam jeste i model predem a neni to zadna velka sada, u CB novejch uz vubec ne...tak jak tak zajimavy jsou ty Fulltone, RMC, Budda, nevim co to Ibanez WH10/2 , cetl jsem ze to zdaleka neni original...
ohledne ody na samotny CryBaby nevim co myslis tim slovem samotny, vzhledem k tomu ze se vyrabi uz pres 40 let, ty starsi hrajou mymu uchu o notnej kus lip, jsou tlustsi a jak pises, sytejsi, stejne to ale chce asi nejaky minimalni upravy, ted jsem se bavil s chlapikem, ze dobry je znova prodratovat solidcore draty, starsi true bypass mely nejaky blby serie, takze padala hlasitost, to ted resim, protoze prave ten Vox ma takovy pseudo TB a budu menit spinac a asi i potak, sice je tam ted Fulltone potak, ale tim, ze mam v zasade dve hlavni kvakadla, tj Voxe a CB, tak potrebuju aby mely stejnej prubeh... a nejlip dost podobny reakce, i kdyz Vox trosku vic cvachta a CB vic ,,pláče'', jak to ostatne ma v nazvu...
pravda moc do ty elektroniky zevnitr nevidim, ale hodlam to zmenit, par efektu co mam se chystam nejak neinvazivne upravit nebo doplnit, mam treba paradni homemade octavefuzz, tak to chci prevorat na dvouswitchovej Octaver/Fuzz, akorat to by chtelo nekoho kdo alespon temhle obvodum rozumi, protoze manualne s tim nemam problem a musim uznat, ze me to dost bavi...a hlavne kdyz jsou pak slysitelne vysledky, tak je to radost...
Gibson LP Supreme|PRS McCarty Soapbar|Fender Telecaster Custom MIJ|Fender Stratocaster MIJ|Gibson SG Standard '74|Gibson ES335 '69|Luxor G.60|M/B Cal.50+|M/B212HB|Orange OR80R|Sears Silvertone Twin Twelve|Martamp nr.1|a porad jeste hodne veci na prodej