![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Hanzbiker píše:Bože to je trotl...ani nenapíše co je to za kvákadlo...A jak už bylo řečeno darovanému koni na zuby nehleď...
Měl bys mít radost že si dostal vůbec něco a nebo to máš řešit jako já že řekneš co přesně chceš...
vviston píše:Ahoj, dostal jsem k vánocům od rodičů wah wah pedál, jenže to vybírali spíš podle oka, protože tomu moc nerozumí. Efekt můžu vrátit do 30 dnů, chtěl bych se zeptat, jestli ho má vrátit, nebo si objednat nějaký Cry Baby Dunlop ? Nebo Třebas Carl Martin ? Je to zakoupené z www.kytary.cz tka prosím poradte...pokud myslíte, že ten můj je OK tak napište, budu jedině rád, že to nebudu muset posílat zpět. Tak díkya pěkné svátky
)
pupack píše:vviston píše:Ahoj, dostal jsem k vánocům od rodičů wah wah pedál, jenže to vybírali spíš podle oka, protože tomu moc nerozumí. Efekt můžu vrátit do 30 dnů, chtěl bych se zeptat, jestli ho má vrátit, nebo si objednat nějaký Cry Baby Dunlop ? Nebo Třebas Carl Martin ? Je to zakoupené z www.kytary.cz tka prosím poradte...pokud myslíte, že ten můj je OK tak napište, budu jedině rád, že to nebudu muset posílat zpět. Tak díkya pěkné svátky
)
já si myslím, že ten wah wah co jsi dostal je OK
LukyTukySpeky píše:pupack píše:vviston píše:Ahoj, dostal jsem k vánocům od rodičů wah wah pedál, jenže to vybírali spíš podle oka, protože tomu moc nerozumí. Efekt můžu vrátit do 30 dnů, chtěl bych se zeptat, jestli ho má vrátit, nebo si objednat nějaký Cry Baby Dunlop ? Nebo Třebas Carl Martin ? Je to zakoupené z www.kytary.cz tka prosím poradte...pokud myslíte, že ten můj je OK tak napište, budu jedině rád, že to nebudu muset posílat zpět. Tak díkya pěkné svátky
)
já si myslím, že ten wah wah co jsi dostal je OK
to je jak se rika rada na zlato, tak kdyz tomu rodice nerozumej tak se snad poradili s prodavacem ne? no ikdyz radit se s prodavacem je obcast dost blbost, ja jednou prisel ze chci maly kvalitni kombo do panelaku a prodavac mi nabizel 60W stagga
![]()
, u me to maminka vyresila narame, rekla ze si muzu koupit neco ke kytare do 4000, ze mi to zaplati...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník