![]() |
![]() |
![]() |
|
|

asi jsem prave vymenil bubeníkarotten77 píše:ještě by byla možnost převádět zvuk z kytary do MIDI... ale to je cenově trochu jinde, ...ale ty možnosti potom http://youtube.com/watch?v=CXSHs6f_5TU

rotten77 píše:ještě by byla možnost převádět zvuk z kytary do MIDI... ale to je cenově trochu jinde, ...ale ty možnosti potom http://youtube.com/watch?v=CXSHs6f_5TU
FaFiK píše:No já si taky takhle nedobrovolně rozšiřuju obzory, chodim hrát doprovody do školního sboru a místo toho abych tam hrál kytaru tak tam na elektriku hraju basový party.
Řešim to tak, že na kombu stáhnu všechno kromě basů, na kytaře stáhnu vejškovou clonu a na zoomovi si dám simulaci reproboxu a basa je tam. Sice by mě víc bavilo držet normál basovku, ale taky řešení.
KIWI píše:FaFiK píše:No já si taky takhle nedobrovolně rozšiřuju obzory, chodim hrát doprovody do školního sboru a místo toho abych tam hrál kytaru tak tam na elektriku hraju basový party.
Řešim to tak, že na kombu stáhnu všechno kromě basů, na kytaře stáhnu vejškovou clonu a na zoomovi si dám simulaci reproboxu a basa je tam. Sice by mě víc bavilo držet normál basovku, ale taky řešení.
Tak tohle rozhoděn neuznávám...opovaž se halvně říct že umíš hrát na basuBasa neznámená kytara s vyhulenýma basama....
FaFiK píše:KIWI píše:FaFiK píše:No já si taky takhle nedobrovolně rozšiřuju obzory, chodim hrát doprovody do školního sboru a místo toho abych tam hrál kytaru tak tam na elektriku hraju basový party.
Tak tohle rozhoděn neuznávám...opovaž se halvně říct že umíš hrát na basuBasa neznámená kytara s vyhulenýma basama....
Bych si nedovolilMě to samotnýho nebaví tahle suplovat basu. Ale tak snažil jsem se jak to šlo, přeci si nebudu kvůli debilnímu sboru kupovat basovku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků