Tempest2 píše:...
za B) power distributor (napr. ART 4x4 PS 100) ze ktereho se napaji vsechno vybaveni a ktery filtruje ruzne ruseni, vc. zemnici smycky.
za C) noise gate (gmajor ho ma)
Tak si dovolím se trochu ozvat. U ART 4x4 je v popisu napsáno to samé, jako u jiného silového rozváděče pro racky: filtruje špičky a rušení, měří odběr ze sítě (to mne u kytarovýho zesiku fakt nezajímá)... To je trochu málo na to, aby to něco dělalo ze zemnícíma smyčkama, který si uděláš za tím.
Noise gate už jenom vytlouká klín klínem a maskuje stále existující problém.
V okamžiku, kdy je problém na světě, se klasicky někde přerušují země (to dle konkrétního zapojení), adrenalinově orientovaní jedinci se sklonem k hazardu odpojují země u napájení přístrojů na 230V a ruší tak základní bezpečnostní prvky, které by jim měly zajistit přežití, no a my slabší jedinci s touhou po životě se sápeme po direct boxech, nejlépe s vysoce kvalitními trafy. U napájení krabiček obvykle není nezbytné mít napáječ i se zapojenou zemí - nemám tady Smrčku, ale ty, co používám, nemají galvanicky spojenou zem, takže nedělají problémy - zemní se to přes zesilovač.
G-major2 mám ve smyčce zesilovače a problém se smyčkama nemám. Pokud ti (=Libor.Guitar) v tuto chvíli se zesilovačem pedalboard nebrumí, neměl by to G-major v efektové smyčce nějak zhoršit. Neboj se do G-majora jít, i kdybys pak narazil na problém, je to snadno řešitelný (ale nepředpokládám, že na problém narazíš).
Ve velkém racku jsem používal v případě krize leccos - včetně pasivních DI boxů, které to v případě potřeby řešily dobře.