P.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

pavlii píše:Nojo, no.. Já bych to taky značil za dost extrém nastavení (při vší úctě - ale nejsem kovaný kytarista). Jinak ještě k věciu ob-nahoru - myslím, že jsem zatím napsal pár článků z praxe včetně fotodokumentace a ukázek (nejen na tenhle server) plus mám galerii na webu a ukázky hotových mixů... Na něčem teď aktuálně pracuju (sice to avizuju už několik měsíců, ale čas neroste na stromech), takže to zase šoupnu sem do Článků. Ale sleduj i odkazované EZ fórum, Martin se taky určo rozepíše ještě dál
![]()
P.

pavlii píše:Masteringem to nebude určitě a čímkoli předtím ano; počínaje typem mikrofonů přes jejich polohu a konče typem repra a nastavením příslušné hlavy. Tohle nejde - postupovat podle fotky, to je nesmysl (teda za situace, kdy vlastně nemáš zhola nic z toho jejich vybavení - a to nemluvím o zkušenostech a schopnostech jejich studiového zvukaře)![]()
P.
Nero píše:Zvuk do kapely / nahrávky je ten samý, jedno jestli naživo na koncertě, ve zkušebně nebo ve studiu. Teda v ideálním případě (ke kterému se reálný svět moc neblíží). Nicméně z hlediska toho EQ to cca platí.
Ty master tracky jsou stejně jako jakékoli mp3 chráněny autorským právem, takže tě tu fakt nebudu navádět k tomu, kde a co stáhnout.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků