pavel2 píše:Člověče pupack, kolik jsi těch 606 měl v ruce, kolik těch EH002 a kolik SM58 že to tak víš ?
Kolik zpěváků jsi nazvučil ?
Co se kde píše netuším, já mluvím sám za sebe.
Jestli někomu přišlo, že 606 je jako SM58, tak má asi tak blbý aparát, že to hraje všechno stejně, nebo je úplně hluchej.
A to je SM58 docela nízkej standard.
Jestli chcete vyhazovat zbytečně peníze za šmejdy, tak prosím, je to vaše věc.
Jestli někomu vadí slyšet, jak se věci mají, tak ať chodí na jiné fóra, mně tohle neživí a vcelku je mi jedno.
Nevím, proč bych měl psát politicky korektně.
A nakonec si dovolím poznamenat, že nepotřebuju uvádět argumenty - nejsem u soudu !
to je tedy přístup..
každopádně si nedovolim o něčem napsat že je to strašný, bez udání toho proč si to myslim, to je základ diskuse.. napsat třeba, zdá se mi to zahuhlaný, hodně to vazbí nebo cokoliv tak to beru vzhledem ke zkušenostem které s tím máš...Já mám zkušenosti pozitivní - se soudem to nemá nic společnýho..je to diskuse - k těm dalším namachrovaným připomínkám ala hluchost či kolik sem toho nazvučil se ani nebudu vyjadřovat..bavíme se o levnym majku do zkušebny..
Já sem uživatel mikrofonu jak pro kytaru tak hlavně zpěv, ty to vidíš z druhý strany jako zvukař... to je jedinej rozdíl mezi náma..Já si rád zazpívám do c606 nebo sm58ky, protože mi sedí k hlasu i ke zvuku kytary a aparátu, jestli je pro tebe sm58 nízkej standard tak je půlka hudebního průmyslu na světě asi plná hloupejch lidí

to nemluvim o tom, že na něj daleko jiní profici s přehledem nahrávají vokál i kytarové party na alba která nosí platinové desky..
Jestli seš zvyklej, že Tvůj názor je vždycky branej jako správnej a jako danej fakt, tudíž nepotřebuješ argumentovat, tak je to dost smutný, možná to funguje na jinejch forech kam chodíš, ale já sem chodim proto, že to je diskusní forum..Tím že napíšeš k svému názoru na věc i argument, dáváš najevo respekt k názoru ostatních.... rád si poslechnu názory druhejch obzvlast profiků či poloprofiků, a rád uznám že mají pravdu a rád se nechám přesvědčit a naučimse nové věci jako sem se jich tu díky spoustě lidem naučil mraky, ale věty jako "to je sratšný to nekupuj" mě urážej a takhle muzikant nikdy NIC NEZHODNOTÍ..to se na mě nezlob..protože takovýhle zhodnocení nemá žádnou VYPOVÍDAJÍCÍ HODNOTU