extract2 píše:Pomóóóóc!!! Koupil jsem si USB mikrofon T.BONE SC440,po připojení do PC jsem provedl test zařízení a vše fongovalo správně.Při nahrávání do Soundforge mikrofon funguje, zvuk do PC jde,ale já ho neslyším,nemám zpětnou kontrolu. Při přehrávání je opravdu záznam slyšet i vidět na křivce.To je první problém.
A ten druhý?
Používám NUENDO a s tímto programem mi to nemaká už vůbec. Můžete mi někdo poradit? (nastavení, ovladače,jaké?, k mikrofonu žádné ovladače nejsou) Díky
no jde o to, že ten USB mic byť je to vlastně externí usb zvukovka, nemá na sobě výstup pro repro, čili nemáš jak se slyšet, jelikož repro máš ve zvukovce v PC a tu máš určenou ve windows jako zařízení pro přehrávání. Kdyby to mělo výstup na sluchátka nebo repro, mohl by jsi ve windows nastavit ten tbone jako zařízení pro přehrávání a slyšel by ses. Imao to můžeš zkusit i tak, ale pochybuju že si to nějak předá zvuk mezi sebou (tvá zvukovka s repro a mikrákr jako druhá zvukovka)
v nuendu, no někdě v nastavení bys měl najít audio device a měl by se tam zobrazit ten tbone, tak ho vyber, a taky si pohlídej input na tracku pro nahrávání jestli je správně atd.
Ovladače to nemá, což je zvláštní, na čem to tedy běží? nebo že by to mělo v sobě jako na flashce? vyzkoušel bych ty asi4all jak psal pavlii