no ano, zpetna vazba v skusobni.. tiez som vyskusal viacere mikrofony znacky Audix, Shure.. az som nahodou natrafil u kamosov v skusobni na ADK S-51.. sikovny kondenzator s velmi peknym cistym zvukom. Kamo spieva tvrdsi metal miestami az death a nema ziadne problemy s feedbackom.. takze teraz asi mesiac ficime aj my na tomto americkom mikrofone a snimany zvuk je to najlepsie, co sme doteraz v kapele mali, naviac je vhodny pre vysoke SPL, takze sa da uspesne pouzit aj pre snimanie gitar, bicich a inych nastrojov, aj v tomto pripade je vysledok perfektny. Takze zatial maximalna spokojnost a este,.. vseobecne k zpetnej vazbe - pri mikrofone s kardioidnou charakteristikou sa odporuca namierit nulovy koniec smerom k repraku, cez ktory zvuk snimany z mikrofonu vychadza. Pokial viem, tak jedine miesto, kde sa da v europe kupit a kde som ho kupil aj ja je:
http://www.musicians-navigator.com/microphones/adk-s51-mk-2/pokial preferujete skor dynamicky mikrofon, tak odporucam Heil Sound PR 35 pripadne Heil Sound PR 22 - s nimi sa da dosiahnut zvuk blizky studiovej kvalite v skusobni aj na podiu a su velmi ucinne v potlacani zpatnej vazby