![]() |
![]() |
![]() |
|
|
rain píše:Mám obavu že český manuál k mixu ti k ničemu nebude, to spíš k tomu destrojéru...
Nicméně i z anglického by měl člověk 21. století ledacos vyčíst...
No, záleží jak ho chceš použít, hen ten Feedback Destroyer - je to vpodstatě jen "chytrý" equalizér. Jestli jen na určitou stopu (nástroj, mikrofon) - tak do inzertu oné šavle, jestliže na odposlechy - tak mezi příslušný Aux Out a monitor (zesilovač), jestliže na celkový mix do PA, tak opět mezi Main Out a koncák (PA).
Trošku málo je o tom zde: http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... enec~2007/
to zase ja myslis ze bys mi to mohl nazorne nareslit kam co zapojit jsem uplne bbejtomix píše:rain píše:Mám obavu že český manuál k mixu ti k ničemu nebude, to spíš k tomu destrojéru...
Nicméně i z anglického by měl člověk 21. století ledacos vyčíst...
No, záleží jak ho chceš použít, hen ten Feedback Destroyer - je to vpodstatě jen "chytrý" equalizér. Jestli jen na určitou stopu (nástroj, mikrofon) - tak do inzertu oné šavle, jestliže na odposlechy - tak mezi příslušný Aux Out a monitor (zesilovač), jestliže na celkový mix do PA, tak opět mezi Main Out a koncák (PA).
Trošku málo je o tom zde: http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... enec~2007/
No ja anglicky no ha ha ale budis ty ji asi zmaknes![]()
,ale jinak moc dik snad to dam doh
rain píše:... záleží jak ho chceš použít ... Jestli jen na určitou stopu (nástroj, mikrofon) - tak do inzertu oné šavle, jestliže na odposlechy - tak mezi příslušný Aux Out a monitor (zesilovač) ...
Paris píše:a jak (kde) ho chces pouzit? to si jeste nerekl...rain píše:... záleží jak ho chceš použít ... Jestli jen na určitou stopu (nástroj, mikrofon) - tak do inzertu oné šavle, jestliže na odposlechy - tak mezi příslušný Aux Out a monitor (zesilovač) ...
tomix píše:Paris píše:a jak (kde) ho chces pouzit? to si jeste nerekl...rain píše:... záleží jak ho chceš použít ... Jestli jen na určitou stopu (nástroj, mikrofon) - tak do inzertu oné šavle, jestliže na odposlechy - tak mezi příslušný Aux Out a monitor (zesilovač) ...
promin mam mikrofon a kytaru do vokalizeru harmoni G ,to vse do komba a zkomba na mixpult ale nevim jak ktomu zapojit ten feeadback aby dobre fungoval
Kombo pouzivam uzjen jako oposlech da se rict
Jens Ludwig píše:a píská ti kombo nebo až bedny připojendý k mixpultu???
Jens Ludwig píše:koukám, že vůbec nemáš šajnu, k čemu je to zařízení dobrý, spíš ho jen potřebuješ zapojit, aby zapojený bylo a už je jedno, proč, což??
Jens Ludwig píše:super - takže sme se dostali konečně k tomu, že napískává vokalizer....
tak to zapoj hned za vokalizer.... ještě dneska během dne zakreslim schéma, jak by to bylo propojený nejlíp....
Jens Ludwig píše:super - takže sme se dostali konečně k tomu, že napískává vokalizer....
tak to zapoj hned za vokalizer.... ještě dneska během dne zakreslim schéma, jak by to bylo propojený nejlíp....
tomix píše:Ale uz mi je rtapne mam mix BEHRINGER 1832Xenix usb VSECKO CO SLO JSEM TAK ZAPOJIL ALE TO aux1 ASI NA TOM MIXU NENI NEBO UZ NEVIM.
Paris píše:tomix píše:Ale uz mi je rtapne mam mix BEHRINGER 1832Xenix usb VSECKO CO SLO JSEM TAK ZAPOJIL ALE TO aux1 ASI NA TOM MIXU NENI NEBO UZ NEVIM.
AUX 1 na pultu bude ten druhy cerveny odzhora
Vystup bude nahore vpravo oznaceny AUX SENDS
http://www.behringer.com/EN/images/ligh ... op_XXL.png
http://www.behringer.com/EN/images/ligh ... ar_XXL.png
(ale v tem pripade to bude jeste trochu jinak asi, az kolega rozklicuje, co vlastne potrebujes propojit...)
Jens Ludwig píše:chanel inser je výstup/vstup pro nějakej externí procesor - nejběžnější použití je pro gate/compressor...
příklad: potřebuješ signál z mukrofonu od bicích nějak dynamicky upravit a víš, že potřebuješ k tomu kompressor... je ti jasný, že mikrofon->kompresor->mix varianta nepůjde, protože mikrofon nevyrobí takovej signál, aby jej moh kompresor vůbec nejak zpracovávat... kupovat kuli tomu další mikrofonní předzesilovač je chujovina - proto Insert - tím insertem si vřadíš požadovaný procesor mezi předzesilovač (gain) a EQ korekce na mixu - samořejmě to nemusí být jen kompresor, může to být takřka jakkoliv procesor... (není dobré tam vřazovat další mikrofonní předzesilovač)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník