od oldin » 3.12.2009 8:36
Zdravím, moc děkuji za informaci. Dostal jsem se ke Tvé informaci až nyní a určitě to vyzkouším. Jen jsem narazil ještě na jeden problém ( pro mě ). Mám pod mixákem také duo CD přehrávač Stanton C.502 s tím, že jsem jej kupoval na to, abych mohl na jednom hrát a na druhém si připravit další skladbu a pak ji plynule po skončení té první spustit. Resp. mělo by to dělat samo, aspoň to píší v návodu.
Jenomže problém mě dělá připojení, na zadní straně toho přehrávače je na každý přehrávač audio výstup ( L+P / bílý a červený sinch ) a na mixáku jsou také sinche a to hned 8. V párech vedle sebe jsou nejdříve LINE (-10dBu ) 9/10 a hned vedle LINE (-10dBu ) 11/12. Když jsem to zapojil do těchto, tak to muzika nešla skoro vůbec slyšet ikdyž jsem měl šavle, které pod tím jsou na doraz vytažené nahoře. Samozřejmě pod oběma páry jsou k tomu ještě ty silné džeky ( promiň nevím jak se to píše ) s označením L a R.
Pak tam jsou o pár centimetrů vedle další dva páry sinchů, které mají nad sebou nejdříve 2TR IN (-10 dBu ) a hned vedle REC OUT (-10 dBu ). Když to zapojím do těchto, hraje nádherně jen ten přehrávač, který je zapojen na 2TR IN, ale ten druhý je zapojen na REC OUT a hraje hrozně potichu. Pod těmito páry jsou jen dva džeky ( pod sebou ) s označením L/MONO a R Return (+4 dBu ).
Takže to by bylo se zapojením přes sinche, pak jsem zkoušel ještě jednu věc a to, že na zadní straně přehrávače jsou dvě zdířky na klasického džeka ( myslím 3 mm ) pod názvem FADER START. Tak jsem koupil dva kabely ( MONO ) kolík / kolík a k tomu redukce ze silného džeka na právě zmiňovaný a zapojil je jak do džeků L / MONO tak i do R. Všechno pod LINE 9 /10 tak i pod LINE 11 /12 a to jen hučelo a nevyloudilo jediný líbezný zvuk natož muziku.
Promiň, že jsem se takto rozepsal, ale moc mě to trápí, že si nevím rady a leží mě to v obýváku a nejsem schopen to dále používat, dokud to nerozchodím. Prosím tedy ještě o pomoc, bez vás odborníků bychom na těchto fórech byli v prčicích.
Moc děkuji za rady
Fajn den přeji
Olda