od mirostrat » 9.03.2010 6:54
http://www.phonic.com/en/mixers/helix-b ... -mkii.htmlcau ja ked som kupoval mix tak hlavne na nahravanie kapely a tento mi splna to co som ocakaval od mixu,ma 16 firewire vstupov[nezavislych] do pc a dva vystupy z pc[naspat do phonicu] takze riesis vsetko ako na dospelackom mixe,hlavne som chcel nezavisle nahravat bicie git,basu a spev donahravky strihy atd.inac posluzil aj na koncertoch velmi dobre.funkce je to kopia roland[info od predavaca]tie preampy na naucenie sa podla mna stacia.velmi lahko sa snim nahrava kapela a nema skoro ziadne papierove oneskorenie[latency] a realne ked nahravas ziadne samozrejme ze za tu cenu to neni ziaden zazrak ale som s nim fakt spokojny phonic robi aj 24-kovu verziu.18-tka phonic ma velmi dobry sluchatkovy vystup.ja nanho pouzivam mikrofony Rode kondiky a mne sa ten zvuk paci.inac ta technologia v phonicoch je najblizsie pouzita v pultoch tak za 50t .moj stal 22t.ale pozor do pc ti ide len signal z preampov-takze mozes riesit bud s korekciami alebo bez ale urcite bez vstavanych efektou.mam na neho aktiv monitory fostex pm mk2.
Marshall JVM410 h,framus box 2x 12,h+k quad el 84,line 6-duoverb,line6 POD,DD6,BOSS OD 1,fender strat, 7-ka k+k,SAMICK-superstrat,BASS K+K,malé študijko PC,kopec haraburd