Stránka 7 z 9

Re: MOOER GE 200

Napsal: 10.06.2018 9:15
od torst
Brambo píše:
9.06.2018 12:13
Ale ked tak rozmyslam, nemohla to byt simulacia skusobne?
:-E :-E

Re: MOOER GE 200

Napsal: 13.06.2018 0:07
od Brambo
Zdar!

Tak to mam potom 3 otazky:

1. No uz som natiahol nejake impulzy, skusam, tocim, porovnavam. Este to potrva... :-) ale teoreticka otazka: co by sa stalo, keby som ako wav nariahol napr. kusok supy do cinelu? Nerobili ste takyto pokus?

2. Zistili ste, ze co sa da uploadnut do Empty pozicii AMPu?

3. Preco sakra nejde nahrat do loopera signal z aux in?

Impulzom zdar.

Re: MOOER GE 200

Napsal: 13.06.2018 6:04
od Hendrek
Ad 3) to by jistě potěšilo filo01, který přesně tuto vlastnost u looperu potřebuje :)

Re: MOOER GE 200

Napsal: 13.06.2018 7:23
od filo01
AUX jako čistý průchoďák mají snad všechny levné mulťáky, aspoň od Zooma a Bosse určitě. Bohužel integrované loopery stojí za starou belu, takže mě nemá co těšit ;)

Re: MOOER GE 200

Napsal: 13.06.2018 9:56
od torst
"keby som ako wav nariahol napr. kusok supy do cinelu? Nerobili ste takyto pokus?" Vyleze ti nějakej vazbící nesmysl.

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 7:35
od D.Murray
to mě překvapil ten problém se zvukem z Mooeru,viz. Brambo

aktuálně řeším 2 problémy:
strašně mě štve tuner - taky to má u vás když tuner ukazuje zeleně naladěný stav, strašnou toleranci? přesněji řečeno ladím, je to zelený (podivně to bliká a nevim na kterou stranu) a je tam tolerance tak čtvrt tónu, kdy to ukazuje zeleně naladěnej tón, takže když člověk rychle ladí podle očí, je to ve výsledku kus rozladěný

použití jako zvukovka ke cubase - ještě se mi to nepodařilo rozchodit, připojim k PC, nainstaluju asio4all drivery, v cubase všechno vidím, vstupy i výstupy, nahrává to i přehrává to, ale seká se to, 2 sekundy hraje, půl sekundy pauza, když snížím latenci v asio4all ovladačích a něco tam zaškrtam, nějakej hardware něco, tak vynechávání zmizí, ale zase praská, nepodařilo se mi žádnou kombinací to dát do stavu, že by to fungovalo správně, je tam nějaký speciální natsavení?

jo jinak folii na displeji jsem neměl, ale chtěl jsem ho rychle, tak jsem napsal do kytar.cz nasranej dopis a omluvili se mi a dali mi slevový poukazy:-) těžko říct jestli to byla chyba, nahraju cvičně ten Patch jako Brambo a raději to porovnám:-)

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 7:45
od Hendrek
D.Murray píše:
28.06.2018 7:35
... něco tam zaškrtam, nějakej hardware něco, ...
Asi bude problém v tom něco. Možná jsi ještě nevyzkoušel to správné něco. Půjde jen o správné nastavení latence/bufferu.

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 8:13
od Brambo
Nazdar,

Ano, ladicka je taka hrackarska. Kedykolvek zvesim gitaru zo steny, tak ladi... :-)

Inak mam ser. cislo toho mojho stareho kusu, mozme porovnat. :-) ale ten bol z Thomannu.

Aj vy tam mate cast zvukov dvojmo (rovnakych). To hrubsie pdf / navod, ako to, co je pribalene, to ste niekde nasli?

Inak je to stale dobra masinka, len treba z nej vyzmykat max.
Cau

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 8:26
od D.Murray
Brambo píše:
28.06.2018 8:13
Aj vy tam mate cast zvukov dvojmo (rovnakych). To hrubsie pdf / navod, ako to, co je pribalene, to ste niekde nasli?
to je dotaz na mě?? přestože jsem napůl slovák, nechápu:-)

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 8:38
od D.Murray
ad asio4all - mám pocit, že jsem vyzkoušel už opravdu všechno a někde je problém, používáte někdo GE200 jako zvukovku a řešil jste nastavení asio4all? je tam nějaké speciální nastavení?

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 9:42
od Brambo
D.Murray píše:
28.06.2018 8:26
Brambo píše:
28.06.2018 8:13
Aj vy tam mate cast zvukov dvojmo (rovnakych). To hrubsie pdf / navod, ako to, co je pribalene, to ste niekde nasli?
to je dotaz na mě?? přestože jsem napůl slovák, nechápu:-)
Myslim fabricke zvuky, ze je cojaviem "JCM800 lead" na pozicii 35 a potom aj o nejakych 60 pozicii dalej... taky blok zvukov je tam skopirovany. Videl som kdesi taky pdf manual, kde boli pozicie popisane, ale bol plateny.
Dik

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 10:25
od Hendrek
Jak jako placený manuál?
Je normálně dostupný nejen na stránkách výrobce:
http://www.mooeraudio.com/upload/manual ... ual_EN.pdf

A druhá věc, máte aktuální FirmWare?
GE200 v1.2.0 Firmware Notes
UPDATES:
* Upgraded Cab Sim models and improved mic distance algorithm
* Included min/max value for EXP volume pedal settings
* Upgraded the AMP module's PRESENCE parameter to improve the UHF response
* Improved Custom EQ minimum frequency range. 100Hz - 60Hz

BUG FIX:
* IR import leading to no output - fixed
* USB AUDIO recording volume too low - fixed
* Improved compatibility with different versions of Windows

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 10:34
od D.Murray
Koukám na to, ano, ano působí to, že se zvuky opakujou, třeba P046 AH AH YA a P0096 AH AH YA a dalších asi 5 pozic taky se stejným názvem posunuté o 50, akorát že ty stejně pojmenované prsety mají jiné nastavení, každý má jinak nastavené a zapnuté efekty, takže stejné to asi nebude, jen název

v balení jsem měl pouze stručný papírový manuál, ale to pdf kde je seznam všech efektů a anstavení už jsem někde viděl, asi ho někde mám, nebo jsem ho stahnul, rozhodně jsem do něj koukal

Brambo píše:
28.06.2018 9:42
D.Murray píše:
28.06.2018 8:26
Brambo píše:
28.06.2018 8:13
Aj vy tam mate cast zvukov dvojmo (rovnakych). To hrubsie pdf / navod, ako to, co je pribalene, to ste niekde nasli?
to je dotaz na mě?? přestože jsem napůl slovák, nechápu:-)
Myslim fabricke zvuky, ze je cojaviem "JCM800 lead" na pozicii 35 a potom aj o nejakych 60 pozicii dalej... taky blok zvukov je tam skopirovany. Videl som kdesi taky pdf manual, kde boli pozicie popisane, ale bol plateny.
Dik

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 10:44
od D.Murray
Samozřejmě mám. A čekám na novej, protože ta ladička je naprosto tristní - pokud to není chyba kusu

Hendrek píše:
28.06.2018 10:25
A druhá věc, máte aktuální FirmWare?
GE200 v1.2.0 Firmware Notes

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 11:19
od kunec
používáte někdo GE200 Studio v1.2.0 for Mac (Mac 10.9 or higher)?
mně se nechce rozběhnout :-(
(macbook air 2017)

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 11:30
od Brambo
Hm, podla mna sa uz na GE200 vyflaknu a budu riesit GE300...? Mam taky tusak...
Dal by sa z toho vyladit vynikajuci efekt, napr. to nahravanie do looperu z aux in, ladicka, kapacita looperu atd... i tak som ale spokojny.

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 11:37
od kunec
jaký tušák?

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 16:37
od Brambo
Ad manual: Takyto nejaky manual:

www.musicexpresscanada.com/product/mooe ... or-manual/

To je ale asi daky navod mimo Mooer...
To na margo toho, ze preco su dvojmo tie nazvy presetov. Pozriem vecer v com su odlisne. Aj ked navod s popisom presetov beriem ako zbytocnost, akurat to ma clovek pred ocami.

Ad tusak: Taky mam tusak, lebo na stranke je posledna news z 21.7.2017, sic v produktoch je GE200 ako "new 2018". Dowloads/firmware nic nove, ziadne ulozisko uzivatelskych zvukov, v artist presets stale iba Ola a Suffocated a tak...

Ad CZ a SK jazyk. Dufam, ze mi rozumiete. Aj ked sa mi raz stalo, ze mi chlapik hovori: Ja vam nerozumim... hlavne asi mladsi. Ja som uz postarsi panko, tak to beriem automaticky, ze si rozumieme.
(... alebo do gugltransatoru...)
Zdar

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 18:06
od Pavel K
Ahoj, zdvojený presety měl třeba i Vox Tonelab a jestli mě paměť neklame i Zoom 1010 a to z důvodu, že část (půlka) presetů je braná jako uživatelská (a třeba tovární presety u Zoomu 1010 myslím nešly přepsat). Aby ty místa nebyly po rozbalení prázdný a počítá se s tím, že se tyhle pozice zaplní výtvory uživatele. Zato třeba Zoom G1Xon měl všechny presety unikátní. Linkovaný manuál není origo manuál od Mooera, ale něčí výtvor s popisem funkcí a prázdnýma Templatema (vzorama) kam si můžeš zapsat svoje presety. Tohle se dělalo u efektů, které neměly možnost externího ukládání a zálohování presetů, třeba u G1Xon bylo do vzniku ZoomLibu normální presety od cizích lidí datlovat ručně podle textového popisu.

Re: MOOER GE 200

Napsal: 28.06.2018 18:22
od kunec
kunec píše:
28.06.2018 11:19
používáte někdo GE200 Studio v1.2.0 for Mac (Mac 10.9 or higher)?
mně se nechce rozběhnout :-(
(macbook air 2017)
beru zpět, chyba mezi židlí a klávesnicí. Nainstaloval jsem to v práci, efekt neměl poruce. Když jsem spustil, hned to spadlo a hodilo chybovou hlášku. S připojeným efektem funguje vše normálně.

Jinak...velmi přehledný editor