Vlastním
Yamahy SV 120, kupoval jsem si to jen kvuli tomu, že jsem na zábavách nechtěl odrovnat akusticke housle - prostě chlapi z kapely jsou občas hovada a ja jak nehraju každou písničku, tak to mám třeba daný na stojanu a ten občas spadne... Zatim ale sloužej dobře

Mírně šumu tam je, ale když to proženeš DI-BOXem (kterej je pro podiový hraní tak trošku nezbytnost), tak to tak hrozný zase není. Občasným padáním - padaly i u předchozího majtele, díky němuž mám neoriginální kobylku - se trošku uvolnily některé plasty, takže někdy vibrujou, stačilo ale dotáhnout šroubky a už to dělá jen v místě styku "falešných lubů" s tělem mezi kobylkou a hmatníkem, tam by se z boku šikl nějakej šroubek. Už se dlouho nemůžu dokopat k tomu, abych tam střikl kapku silikonu, kterej by to občasný drnčení odstranil... Drnčení je poznat jen při hraní "nasucho". Kolíky jsou přesně nalícované, takže pěkně držej, dolaďovače jdou lehce.
Hraje se na ně docela příjemně, i když musím říct, že kdybych si měl vybrat mezi akustickými a elektrickými dám přednost akustickým, protože ten požitek z hraní je uplně někde jinde..

Kdybych si ještě na něco vzpomněl tak to dopíšu

Ano, jsem nezkušený člověk, který má možná zkreslené představy, ale to jen díky chybným informacím. Jestli si myslíte, že jsou chybné, pak mne opravte, budu jen rád, když se přiučím