![]() |
![]() |
![]() |
|
|
KIWI píše:Nevím jestl isem vůbec někdo chodí, ale měl takovej hloupej dotaz. Je těžký naučit se na trubku? Rád ybc hto uměl, ale vůbec nevím zatim. hraju na několik dalších nástrojů. Noty znám.
Kulda_cz píše:No mě tatik koupil trumpetu v hospode za 1000, naucil sem se z toho vyluzovat různý paskvily, casem sem zahral i fanfaru ale bylo to uplne k prdu pac sem od zari zacal chodit k ucitelovi, ten u me objevil takovejch zlozvyků (dejchaní nosem, spatný drzení, nafukování tváří) ze se je budu odnaucovat aspon 3 mesice
*Twisted.Brother* píše:Mě dycky učitel pičo*al že se nadechuju neak jinaktakze se musite nadechovat doplic ....

*Twisted.Brother* píše:Naopak nebo spis.. no nesmis pri tom nafukovat bricho musis dychat jako by ... takhle spravne dychani poznas tak ze se ti pri nem jako by zvedaji ramena proste ze se nadechujes jakoby nahoru
Způsob dýchání je stejný jak u flétny, tak u tuby...Kulda_cz píše:Jo afektband ma pravdu, mě to tuhle ucil ucitel![]()
ale mozna to je u kazdyho žestě jinak, kdo ví....

Stojim si za tim, že dýchat se má do břicha, ne nahoru...*Twisted.Brother* píše:jste si jisti? To je divne ...mozna ste me asi nepochopily.. sice jsem nehral na trubku ale na fletnu a klarinet coz je skoro to same co se tyce dechu
afektband píše:Stojim si za tim, že dýchat se má do břicha, ne nahoru...*Twisted.Brother* píše:jste si jisti? To je divne ...mozna ste me asi nepochopily.. sice jsem nehral na trubku ale na fletnu a klarinet coz je skoro to same co se tyce dechu

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník