Atkins píše:Mno, RedBull, aniž bych Ti do toho chtěl kecat, do nástroje za litr bych nedával mechaniku za pětikilo - ostatně mechanika za pětikilo taky nebude "best choice and best quality"...

Zrovna teď tady mám jedno hračkové kulel pro vnučku a když se mechanika opravdu dotáhne - drží.
Jde o to jaké kdo ukulele má, můj savannah točil mechaniky zpátky, i když byla dotažená, takže výměna byla nutnost, ne výmysl. Nechápu proč, když už mám ukulele, tak nemam chtít aby ladilo a drželo ladění. Ty BaCH mechaniky proti těm houslovým co tam byly jsou úplně o něčem jiném. Osobně nemam rád věci, které sotva fungují. Radši utratím, nějakou korunu, abych na nástroj mohl plnohodnotně hrát. Ukulele jsem dostal darem, 500,- za mechaniky jsem zaplatil, kvůli vysokému poštovnému a navíc jsem kupoval mechanik 6, ne jen 4. Na bazaru by se určitě při troše štěstí dali najít doslova za pár korun. Investice to sice je, ale k užitku.
Pokud ale drží, tak není proč je měnit, ale má zkušenost byla, že jsem je utáhnul třikrát pootočil mechanikou a ta se sama povolovala.