Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Nefunkčnost odkazů

Vše, co byste měli vědět. Čtěte!

Nefunkčnost odkazů

Příspěvekod Nero » 1.12.2007 21:22

Jistě jste si všimli, že nefungují mnohé odkazy, zejména v našich "FAQ". O této problematice jsem již psal jinde, ale radši to dám i sem, aby to bylo vidět...

Problém spočívá v tom, že tento týden došlo k ztrátě dat z databáze a došlo k promazání téměř všech threadů starších 100 dnů. Bylo to řešeno s vedením a IT oddělením Audiopartnera a zjistilo se, že došlo pravděpodobně k útoku hackera.

Pro zabránění opakování se byla přidána další úrovně zabezpečení vstupu do administrace. Bylo mi řečeno, že obnova starých threadů je možná, ale náročná. Měl jsem se vyjádřit k řešení a já stojím za tím, aby se obnovily. Zatím mi nebylo odpovězeno.

O dalším vývoji vás budu informovat.
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo [THD Hot Plate] :: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 20

Příspěvekod KIWI » 1.12.2007 21:35

Stojím za tebou, Nero 8)
"Co nic nestojí, za nic nestojí." - Petr Vrbacký

Ibanez BTB300BG (customized: Kent Amrstrong Classic, Aguilar OBP-2), Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, EHX Q-Tron, MXR El Grande Bass Fuzz, Warwick Take 12, příslušenství (kabely, trsátka, sluchátka, metronom...)

Kapela
http://bandzone.cz/whereismysummer

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
KIWI

Příspěvekod Nero » 1.12.2007 21:40

Díky, ale uvidíme, co uslyším zeshora... Rád bych vrátil aspon thready v Kategorii kytary a sekci Baskytary, optimálně vše, ale tohle nezávisí zcela na mě...
:: PRS Custom 24 :: Ibanez SZ 520FM [DiMarzio D-Sonic & Air Norton] :: Ibanez PF 20 :: Mesa Boogie F-50 Combo [THD Hot Plate] :: Hermida Zendrive :: Malekko Ekko 616 :: Dunlop Tortex Jazz H3 :: E-Bow Plus ::

Do not go where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Site Admin

Věk: 20

Zpět na Oznámení