Pokud si chceš osvětlit základní pojmy ze zvukařiny, tak si přečti knihu "Praxe zvukové techniky" od Václava Vlachého. Najdeš tam odpovědi přímo na tyto otázky.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
mmjuz píše:To je zase zábavné vlákno. Spousta chytrých řečí, ale užitečného pramálo. Aspoň že to vysvětlil Ota.
keri píše: na co presne je a na co vsechno se pouziva a jaky by byl vhodny do zacatku na mensi live zvuceni cca okolo maximalne 120lidi .bude stacit treba nejaky behroshitnger?? predem diky za nazory a informace.ahojj
keri píše:potreboval jsem hlavne vedet jestli je nezbytne nutne to zarizeni a k cemu slouzi . to uz jsem se vlastne dozvedel .no ale ted jeste jaky ten di box koupit . nejsem nejak zvlast movitej .co myslite?predem diky
Paris píše:odpovidat se da nekomu, kdo o nejakou odpoved stoji a spolupracuje. puvodni tazatel se neobtezoval odpovedet na jedinou (opakovane polozenou otaku) otazku (k cemu ze to zarizeni chce, jakou ma mit funkci, co tim chce resit). treba chtel uplne neco jinyho (to se tu stava pomerne casto), ale to se uz nedozvime. zcasti prave kvuli zamlzeni tematu, treba i tim chytanim moderatora za slovo.
Paris píše:i přes arogantní posměch a matení věci neznalým moderátorem spolupracoval
mmjuz píše:...Spíš mě překvapuje tvrzení moderátora, že DI box není zařízení určené k použití při ozvučení živého vystoupení. To je dost zvláštní názor. A k tomu fráze zřejmě vygooglená někde na wikipedii...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník