od Monikad » 20.04.2009 18:28
Kdyby si viděl moje ozvučení bytečak bys taky nechápal. Jako aktivní bubenice, několikaletá spolumajitelka ozvučovací firmy a velká faynka muziky.....
Samostatný zesilovač s dekodérem 5+1, tedy "klasický domácí kinovky" dvoupásmový 15W bedýnky v rozích místnosti v úrovni hlavy, vpředu centrální středový 20W box, aktivní 70W subwofer na zemi a to celé funguje jen jako efektové a vykrývací přizvučení.
Hlavní repro 2X120W jsou dvě Sony třípásmové bedýnky s posílenými basy, ve výšce sedící postavy na odhmotněných stojanech.
Celé to je akusticky vyvážené tak, aby moje pohovka byla přesně v ideálním akustickém středu:)
Do toho všeho mám zapojený comp, DVDčkový rekorder, telku, double tape a elektronickou sadu bicích.
ještě nikdy jsem to nepustila víc než na půlku výkonu. na byt 1+kk v celkové výměře 34m čtverečních i s příslušenstvím, a to celé v bytovce.... no když dám třeba "mejdny" a vosolím, je to jak uprostřed armagedonské bitvy:)))) ..... a brzo se začnou scházet i starostliví sousedé:)))
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "