Flajtr píše:Čau dneska jsem se ptal učitele co učí na naší škole elektrotechniku a ten mi řekl že to ten zesilovač neutáhne protože ty repra jsou silnější. Já mu řekl že mi to fachá ale on řekl že je to možný ale nebude to trvat dlouho
Takže nevím komu věřit. Zkuste poradit
Dík
Koukám, že máte stejné "odborníky" na stupínku, jako kdysi byli u nás ve škole. Můj profesor fyziky na gymplu, když dělal pokus s elektrickým zapojením, který nějak nefachal, začal naprosto přesně a jistě pomocí výpočtů objasňovat, proč to nefunguje!! Po nějaké chvíli jsme mu poradili, že nemá jeden ze zdrjů použitých v zapojení, tak e to nemá zapojený v zásuvce!!!
Takže: reproduktor elektrického pohedu, má nějaký udávaný výkon (uvažuji o trvalém, tedy RMS, ne špičkovém který bývá o moc vyšší), a traky impedanci, tedy odpor vinutí cívky který klade v obvodu sřídavého proudu. Obě tyhle vlastnosti jsou důležité, ale z jedné nelze soudit velikost té druhé!!!!

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "